REPLICI ACIDE ÎNTRE GEORGE BURCEA ȘI ANDREEA ANTONESCU. CINE PE CINE A TRĂDAT

Un nou episod din „Ferma ” scoate la iveală atacurile dintre George Burcea și Andreea Antonescu. Cealaltă jumătate a trupei Andre nu poate accepta că George susține sus și tare că a fost trădat de Andreea Bălan. Cine are dreptate până la urmă?

a

Așa cum ne-am obișnuit, la fiecare episod din emisiunea „Ferma”, fostul soț al Andreei Bălan și Andreea Antonescu își aruncă săgeți otrăvitoare. De data aceasta, cel care a început atacul a fost George Burcea. Evident, totul sub un mic pretext, o nemulțumire pe care o avea o altă concurentă. Elena, căci de la situația prin care trecea ea a început totul, plângea de mama focului că a fost trădată de echipă. Auzind cuvântul „trădare” George Burcea imediat și-a ciulit urechile și și-a ascuțit colții.

„Să mă scuze Andreea Antonescu care e de față aici” , și-a început George pledoaria.

Dar a fost imediat întrerupt de Andreea Antonescu căreia nu i-a picat deloc bine că-i zice așa.

„Andreea Antonescu?”, a ripostat imediat șatena.

„Bine, Andreea. Deci, să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție.”

Bineînțeles, această remarcă răutăcioasă nu a fost deloc pe placul Andreei Antonescu. Șatena s-a arătat de-a dreptul siderată de ce a putut fostul soț al Andreei Bălan să spună. Și-a dat ochii peste cap, s-a strâmbat doar, doar nu-l mai vede și nu-l mai aude pe Burcea zicând lucrurile acestea.

Andreea Antonescu și George Burcea, conflicte pe repeat în Fermă

Andreea Antonescu a avut un șoc în momentul în care a intrat în „Fermă ” și a constatat că-l are coleg pe George Burcea. Deși, inițial s-au comportat ca simpli coechipieri, la un moment dat, situația a degenerat iar atacurile dintre ei au făcut deliciul publicului. Remarca cea mai dură și care l-a scos din pepeni pe George Burcea a fost aceea că el este doar fostul soț al Andreei Bălan, iar acesta este cel mai înalt punct al carierei sale. De aici, lucrurile au luat-o razna și ori de câte ori au ocazia, cei doi se atacă prin orice mijloace.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com