Reporter Gândul, lovit în metrou după ce le-a atras atenția unor călători că nu poartă mască / Ciprian Romanescu, Poliția Capitalei: „Agresoarea este căutată”

Un reporter al emisiunii Gândul LIVE a fost agresat joi în metrou, lovit cu palma, după ce le-a atras atenția unor călători că nu poartă mască! Persoana care a agresat reporterul nostru este acum căutată de poliție!

Scene incredibile la metrou! O femeie a sărit la bătaie după ce ea și soțul ei au fost reclamați la 112 pentru că refuzau să poarte mască. Pe înregistrare se aude cum respectiva jignește pe toată lumea – de la persoana care a îndrăznit să-i atragă atenția, până la polițiști și ceilalți călători din metrou. Iar la un moment dat o lovește pe colega noastră.

„Ieri, brigada de Poliție transport public a fost sesizată de o persoană că a fost agresată , în sensul că a fost lovită cu palma. Agresoarea a părăsit incinta metroului până la sosirea colegilor mei. A fost deschis un dosar de lovire și alte violențe.

„În situația în care s-a aflat colega dumneavoastră trebuie apelat 112”

În situațiile în care cineva sesizează că o persoană nu poartă mască trebuie să sune la noi, unde se pot sesiza neregulile. În situația în care s-a aflat colega dumneavoastră trebuie apelat 112.

Colegii mei fac demersuri pentru indentificarea persoanei care a fost implicată în acest eveniment”, a declarat la Gândul LIVE Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Sursa: gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com