RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-CONSTANȚA. VOR FI ÎN VIGOARE PÂNĂ LA JUMĂTATEA LUNII DECEMBRIE

Restricțiile se aplică în localitatea Glina (Ilfov), la kilometrul 13, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0. Traficul se va desfășura doar pe banda a doua.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție în zona lucrărilor, semnalizând din timp intenția de schimbare a benzii de rulare. La final de septembrie au început și lucrările la calea de rulare a podului de peste brațul Borcea. Acestea au venit cu o serie de restricții de circulație, fiind închisă calea 1 de rulare, pe sensul de mers București – Constanța.

De asemenea, la început de octombrie s-au reluat lucrările la podul de la Cernavodă. Au fost instituite restricții de circulație, prin închiderea Căii 2 de rulare, pe sensul de mers Constanța – București. Lucrările de reabilitare au fost întrerupte în vară pentru sezonul estival.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com