REVEDERE EMOȚIONANTĂ! SOȚUL DE 91 DE ANI S-A ÎNTORS ÎN BRAȚELE PARTENEREI DUPĂ CE A REUȘIT SĂ ÎNVINGĂ NOUL VIRUS

Un cuplu a reușit să impresioneze pe toată lumea atunci când s-au revăzut. El are 91 de ani, iar ea 87 și sunt împreună încă din tinerețe și nimic nu i-a separat până acum. Bărbatul a fost infectat cu noul virus, însă a reușit să îl învingă și să se întoarcă în brațele soției.

a

Harry Wilsden, în vârstă de 91 de ani, a fost infectat cu virusul SARS-Cov-2, lucru ce l-a ținut departe de soția sa timp de aproape nouă luni. Bătrânul a fost internat în spital și în cele din urmă a reușit să învingă virusul și să se întoarcă la partenera lui. 

Doreen, în vârstă de 87 de ani, și-a așteptat în fiecare zi soțul și a sperat că se vor revedea din nou. Așa a și fost, iar momentul întâlnirii a sensibilizat pe toată lumea. După nouă luni cei doi s-au strâns în brațe și abia și-au oprit lacrimile de fericire.

„Chiar ești tu? Nu pot să cred că este cu adevărat Harry”, a spus femeia, când și-a revăzut soțul.

O poveste de dragoste impresionantă

Cei doi bătrâni sunt căsătoriți de 67 de ani. S-au cunoscut în anul 1949, într-o seară, la un club, pe vremea când era o adolescentă de 16 ani și el abia împlinise 20 de ani. Patru ani mai târziu, în 1953 s-au căsătorit și de atunci sunt de nedespărțit. Au două fete, Christina și Ann, și o nepoată pe nume Laura.

După ce soțul ei a fost infectat cu noul virus și a fost dus la spital, Doreen s-a mutat într-un cămin de bătrâni și l-a așteptat în fiecare zi. Bătrâna s-a temut că boala îl va răpune și că nu îl va mai vedea niciodată. 

Însă, dorința de a se face bine a fost mare, iar bărbatul a reușit să învingă virusul doar pentru a se întoarce la partenera sa. Momentul revederii a fost privit de angajații azilului care au fost mișcați de dragoste dintre cei doi bătrâni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com