Revenire în forță pentru Tamiga & 2Bad cu videoclipul piesei "Sunset With Me". Cum i-a prins furtuna la filmările videoclipului! - RADIO FX NET

Revenire în forță pentru Tamiga & 2Bad cu videoclipul piesei “Sunset With Me”. Cum i-a prins furtuna la filmările videoclipului!

Tamiga & 2Bad, cei doi artiști români cu mare succes peste hotare au lansat un nou videoclip la piesa „Sunset With Me”, împreună cu Sprint Music.


De data aceasta Tamiga & 2Bad au revenit cu o piesă și un videoclip care te duc direct cu gândul la vacanță și la soare.
“Sperăm să se ridice la nivelul melodiilor, “In Havana”, “Love is în the air” și “Summer în Dubai”, piese care au depășit 46, 26 și 10 milioane de vizualizări.

Melodia are influențe orientale cu un vibe foarte fresh de vară.

La filmările videoclipului ne-a prins o furtună gen ciclon și ne-am ascuns în mașină, dar a fost ca în filmele de groază. A dat cu grindină și se mișca mașina destul de urât.
Furtună a durat aproximativ o oră jumătate, dar după nu am mai putut filma pentru că era prăpăd acolo. Se spune că dacă plouă sunt bani – poate vom avea noroc.

O parte din filmări s-au făcut la plaja Vadu și apoi am mai filmat in golful de la Eforie Nord. Melodia este produsă de Olteanu Florin (Body & Soul) cu ajutorul nostru, Tamiga & 2Bad, iar textul este făcut de Anghel Alexandru.
Omul cu care filmăm video-clipurile este Bogdan Dima tot din Body&Soul.

În acest moment, Tamiga & 2Bad lucrează la încă 4 melodii din care 2 sunt alt gen de cum v-am obișnuit. Două din ele vor fi lansate anul acesta.
Sperăm că de la jumătatea anului să vină și oferte din afară țării”, au spus Tamiga și 2Bad.

Cea mai nouă piesă “Sunset With Me” de la Tamiga & 2Bad a intrat deja în playlist-ul Radio FX Net.

Tamiga & 2Bad – Sunset With Me | Official Video Extended

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com