Revin restricțiile drastice în Bulgaria. Situaţia este îngrijorătoare după ce numărul cazurilor de covid a crescut alarmant

Este o situație îngrijorătoare în Bulgaria, generată de creșterea alarmantă a cazurilor noi de infectare cu coronavirus. Astfel că una dintre destinațiile de vacanță preferate de români este nevoită să revină la măsuri mai drastice, care s-au luat în valurile anterioare, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Revin restricțiile drastice în Bulgaria

Revin restricțiile drastice în Bulgaria! Prin urmare, începând din data de 7 septembrie, restaurantele și barurile vor fi nevoite să fie închise încă la ora 22:00, iar evenimentele sportive ținute în săli vor avea loc fără spectatori.

Aceste noi măsuri, care rămân în vigoare până la finalul lunii octombrie, mai interzic și festivalurile de muzică, iar teatrele și cinematografele vor putea funcționa numai la capacitate de 50%.

Stoico Karatsarov, ministrul interimar al sănătății, Stoico Karatsarov, a spus că elevii și studenții ar putea reveni la învățământul de la distanță după deschiderea anului școlar, pe data de 15 septembrie 2021, în situația în care numărul de noi infecții va continua să crească.

„Nu există motive de panică. Situația este gravă dar nu scăpată de sub control. Rata scăzută a vaccinării ne forțează să impunem aceste măsuri”, a declarat el.

Ministrul interimar al Sănătății din Bulgaria a făcut din nou apel la populația bulgară să se vaccineze. De menționat este că Bulgaria este cea mai puțin vaccinată țară anti-coronavirus din Uniunea Europeană, înregistrând o creștere vertiginioasă a numărului de cazuri noi de covid în ultimele săptămâni, iar recrudescența virusului este alimentată de răspândirea variantei Delta, una mult mai infecțioasă, a coronavirusului.

Bilanț coronavirus în România, 2 septembrie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a adus un nou bilanț al cazurilor de coronavirus înregistrate până în prezent. Astfel, până azi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.101.678 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Au fost raportate deci 1.470 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, 1.056.922 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, s-au înregistrat 1.470 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri ce nu au mai avut anterior un test pozitiv. Tot până azi, 34.617 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com