Rezultate finale Alegeri Prezidențiale SUA 2020: EL este noul președinte al Statelor Unite ale Americii

Potrivit proiecției Fox News, Joe Biden ar fi ajuns la 264 de electori în cursa pentru președinția SUA. Donald Trump ar avea 214, la care s-ar mai adăuga încă 3 din Alaska, stat care nu a anunțat încă rezultatul alegerilor, dar unde președintele în funcție a câștigat.

Potrivit proiecției respective, Joe Biden este, în proporție de circa 90%, noul președinte al SUA. Casele de pariuri îl creditează în prezent pe Trump cu doar 13-14% șanse de a mai câștiga alegerile. Biden ar mai avea nevoie de electorii din Nevada, în număr de 6, pentru a câștiga alegerile. În prezent Joe Biden este în fața lui Donald Trump cu circa 8.000 de voturi în Nevada, dar numărătoarea va continua.

În momentul de față mai sunt de aflat rezultatele în Georgia, Pennsylvania, Carolina de Nord, Arizona și Nevada. Biden a câștigat Michigan și Wisconsin, state cheie în alegerile prezidențiale din SUA.

În Arizona și Nevada Biden este în frunte în acest moment, iar, potrivit proiecției Fox News, candidatul democrat ar avea nevoie să își asigure victoria într-unul singur dintre cele două state pentru a deveni noul președinte al SUA.

Rezultatul final al alegerilor din SUA ar putea fi anunțat peste câteva zile sau chiar peste câteva săptămâni. Bătălia ar putea continua în instanță chiar după ce vom ști cu certitudine un câștigător al acestor alegeri prezidențiale din SUA. 

Trump acuză fraude: „Lucrează din greu”

Președintele în funcție al SUA, Donald Trump, a postat în permanență pe contul său de Twitter pe măsură ce rezultatele se întorceau împotriva lui în state cheie. Donald Trump a acuzat fraude electorale, termen pe care l-a folosit și în campanie. Trump a pledat în permanență pentru prezență fizică la vot, nu pentru voturi trimise prin e-mail.

„Lucrează din greu să facă să dispară avantajul de 500 000 de voturi în Pennsylvania. Urgent. La fel în Michigan și în alte locuri.

Au găsit voturi pentru Biden peste tot – în Pennsylvania, Wisconsin și Michigan. Foarte rău pentru țara noastră!”, a scris pe Twitter Donald Trump. 

Trump și-a declarat ieri victoria

Donald Trump și-a declarat victoria la scurt timp după ce alegerile prezidențiale s-au încheiat, gest criticat de multă lume în SUA având în vedere că voturile nu fuseseră numărate. Numărătoarea continuă încă în SUA.

”Ne pregătim pentru o sărbătoare foarte mare. Vreau să mulțumesc poporului american pentru sprijinul minunat.

Rezultatele din această seară sunt fenomenale și suntem pregătiți să ieșim în stradă și să sărbătorim ceva minunat, acest succes.

Sunt state unde nu ne așteptam să câștigăm, dar am câștigat. Am câștigat marele stat Ohio, am câștigat Texas. Este clar că am câștigat în Georgia. Foarte important, câștigăm în Pensylvania, cu un număr mare de voturi. Câștigăm în Wiscounsin.

Vom câștiga și, în ceea ce mă privește, am câștigat deja”, a declarat președintele american Donald Trump.

Candidatul democrat, Joe Biden, care în prezent este mare favorit să câștige alegerile prezidențiale 2020 din SUA, făcea apel la răbdare.

„Nu poate să spună Donald Trump că a câștigat, nici eu nu pot să spun, ăsta e rolul americanilor. Vă mulțumesc. Păstrați-vă credința, o să câștigăm!”, declara Joe Biden.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com