Rianna, fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani.

Rianna, fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cât de mult seamănă tânăra cu mama ei și ce mesaj i-a transmis actrița

a

Corina Dănilă se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă. Rianna a împlinit 18 ani, iar mama sa i-a transmis o urare în limba engleză alături de o fotografie înduioșătoare cu ele.

Corina Dănilă se numără printre cele mai cunoscut și apreciate actrițe de la noi din țară. Deși nu a mai jucat într-un film de foarte mult timp, vedeta nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa și să se mândrească cu carierea pe care o are acum în televiziune.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Corina Dănilă nu s-a putut abține și a publicat o imagine pe contul de Instagram, alături de o descriere emoționantă. Rianna a împlinit 18 ani, iar urarea mamei sale a fost una de-a dreptul specială.

Cât de frumoasă este fiica Corinei Dănilă

Corina Dănilă i-a transmis cele mai frumoase cuvinte fiicei sale în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani, însă imaginea cu cele două a atras toată atenția internauților. Actrița publică foarte rar poze cu Rianna, motiv pentru care postarea nu a avut nicio șansă să treacă neoservată.

Corina Dănilă i-a transmis cele mai frumoase cuvinte fiicei sale în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani, însă imaginea cu cele două a atras toată atenția internauților. Actrița publică foarte rar poze cu Rianna, motiv pentru care postarea nu a avut nicio șansă să treacă neoservată.

Fiica vedetei este de o frumusețe deosebită și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei, lucru evident din fotografia postată pe contul de Instagram.

„18 ani fericiți, Rianna mea! Înțelepciunea ta numără anii tăi. Frumusețea ta este „adâncă”, inima ta este suficient de mare pentru a iubi lumea întreagă, simțul umorului tău este imens. Deci, fie ca tu să cauți mereu binele în tine și în ceilalți! Rămâi bună, puternică și amuzantă! Fie ca toate binecuvântările și bucuriile pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna! Te iubesc până la Lună și înapoi!”, i-a scris actrița fiicei sale, vizibil mândră și emoționată.

„La mulți ani! Sunteți frumoase și senine!”, „La mulți ani! E o fetiță minunată și cuminte!”, „Frumoasă ca mama” sau „La mulți ani cu bucurii!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase și complimente.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com