Rică Răducanu îngrijorat pentru soția sa: “I-am luat aparat de oxigen acasă”

Rică Răducanu și soția sa au început anul cu stângul. Cei doi s-au infectat cu coronavirus și au petrecut săptămâni bune în spital, sub supravegherea medicilor. Dacă în cazul lui, simptomele nu au fost atât de puternice, soția lui a avut mai mult de suferit.

Rică Răducanu a scăpat de coronavirus

Fostul portar al Echipei Naționale a scăpat de coronavirus despre care spune că e o boală rea, mai ales când a văzut cât de greu i-a fost soției sale. Ea a fost internată timp de o lună în spital, pentru că virusul i-a afectat serios plămânii, și i-a agravat alte probleme de sănătate pe care le avea.

Cel mai greu pentru Rică Răducanu a fost când s-a externat din spital și s-a întors acasă fără soția lui. Femeia a mai stat internată, iar lui i-a fost foarte urât știind-o acolo.

A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital. Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E şi cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare psihic decât mine, a declarat Rică Răducanu.

Cât timp a fost în spital, Rică Răducanu a suferit și o intervenție chirurgicală la inimă unde medicii i-au schimbat stentul. Totuși, cele mai mari probleme ale fostului portar sunt cele cu rinichii. Din această cauză, Rică Răducanu se trezește noaptea din oră în oră.

Mi-a pus şi un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât, a mai spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu și soția lui s-au infectat cu coronavirus, primul depistat fiind fostul portar al echipei naționale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com