AD

ACTUALITATE

Rico888 lansează piesa Promises U Made, despre iubire și trecut

todayianuarie 26, 2021 5

Background
share close
AD
AD

Rico888 revine cu o nouă piesă, Promises U Made, ale cărei versuri vorbesc despre o fostă relație și stările prin care artistul a trecut pentru a nu se mai întoarce în același mediu toxic.

Piesa a fost compusă de Rico888 și produsă de Bogdan Gridan.

Rico888 – Promises U Made

“Piesa Promises U Made spune povestea unei relații pe care am avut-o și faptul că am reușit cu greu să nu mă întorc în același cerc vicios. E ca și cum încerci să lași totul în urmă, dar trecutul te urmărește și continuă să apară în viața ta”, a spus Rico888.

Rico888 (Federico Forciniti) are 19 ani și a început să compună muzică de la 12 ani. S-a născut în Monaco, însă familia lui provine din Italia, dintr-un orășel aproape de Calabria. Muzica reprezintă totul pentru el, în special pentru faptul că a fost cea care l-a ajutat să treacă peste momente de anxietate, să se detașeze de totul din jur și să-și creeze mica lui lume, care există prin muzica sa. E mai mult decât o pasiune pentru el, Rico888 se exprimă și respiră prin muzică, este remediul său și datorită ei este cel de astăzi.

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com