AD

ACTUALITATE

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, despre motivație, luptă și depășirea barierelor

todayoctombrie 31, 2020 10

Background
share close
AD
AD

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume a fost inspirat din filmul de acțiune cu Sylvester Stallone și Kurt Russell. Este pentru prima dată când Rico888 compune integral o piesă  în italiană, însă beat-ul a contribuit decisiv la creionarea sa și la rezultatul care poate fi ascultat aici:

Rico888 x KILLA FONIC – Tango & Cash | Official Video

Scriu în engleză de când aveam 11-12 ani și abia recent am început și în italiană. Am scris piesa imediat ce am auzit beat-ul în studio cu 911. Nu eram obișnuit să fac rap în italiană, însă m-am simțit mai mult decât confortabil în realizarea ei. Am avut un vibe comun, iar piesa a ieșit natural. Tango & Cash reflectă modul în care lupt pentru ceea ce-mi doresc în viață și că rămân în același timp sincer față de valorile mele. Există niște argouri în limba italiană pe care le-am amestecat cu engleza, ceea ce a ajutat ca unele linii să fie mai atrăgătoare”, a spus Rico888.
 
Este prima colaborare a lui Killa Fonic cu Rico888, despre care spune: “Rico888 e un artist pe care îl admir și respect foarte mult și cu care am o chimie așa cum nu am mai avut aproape cu niciun alt artist. Tango & Cash e doar începutul, iar totul vine la pachet cu producția incredibilă a lui 911. Numele piese este inspirat din filmul clasic de acțiune cu Sylvester Stallone și Kurt Russell, deși mood-ul nostru, inclusiv cel al regizorului Quba, am putea spune că se identifică mai mult cu filmele lui Stanley Kubrick. Totodată, iubim clasicele filme blockbuster. 888 & KHK”.

Muzica reprezintă totul pentru Rico888, în special pentru faptul că a fost cea care l-a ajutat să treacă peste momente de anxietate, să se detașeze de totul din jur și să-și creeze mica lui lume, care există prin muzica sa. E mai mult decât o pasiune pentru el, Rico888 se exprimă și respiră prin muzică, este remediul său și datorită ei este cel de astăzi.

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com