AD

ACTUALITATE

Ritmul verii la celălalt capăt al telefonului – ,,Alo, Alo” – Mira x Vescan

todayiulie 28, 2023 8

Background
share close
AD
AD

Anul 2023 este cu siguranță un an plin de succes pentru Mira. Început cu “Strawberry heart” și continuat cu hitul „N-am să te las”, anul 2023 adaugă colaborarea cu Bvcovia în ritmul “Bye Bye” și piesa internațională “Come with me”.

După o primăvară cu 5 piese în top Media Forest, Mira aduce o nouă colaborare împreună cu Vescan pe piesa „Alo, Alo”.

MIRA x VESCAN – Alo, Alo  https://www.youtube.com/watch?v=dDPcPm3y4yU

O piesă perfectă de vară nu putea să nu aibă un videoclip pe măsură. Într-o atmosferă retro Mira și Vescan se joacă de-a „flirtul pe stil retro” într-un univers plin de culoare și dinamism. 

Despre piesa „Alo, Alo” Mira spune: „Cred că este piesa mea preferată de anul acesta. Îmi place foarte mult acest vibe reggae, povestea piesei, energia cu care a fost scrisă în studio, am avut toți aceeași stare când am compus-o și ne-am completat foarte fain, iar Vescan este cel mai tare narator de povești. Clipul este și el o caterincă, efectiv, și mă bucur că am reușit să îl scoatem fix așa cum îl vizualizam.”

Despre piesa „Alo, Alo” Vescan spune: ,,Vrei piesă cu Mira? NIMIC MAI SIMPLU, tot ce trebuie să faci e să știi 5-6 meserii, disponibilitate NON-stop și chiar și așa, am întrebat tot cartierul, ca să am numărul ei.”

Piesa este o coproducție între HaHaHa Production, Miralicious, Vescan și Global Records.
Muzica: Mirabela Cismaru (MIRA), Vescan, Mihai Boldea, Bianca Dragomir 

Text: Mirabela Cismaru (MIRA), Vescan, Bianca Dragomir, Cristian Porcari
Producție: Mahia Beldo

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com