România, lovită de un nou cutremur! Cât de puternic a fost seismul

În ultima perioadă, România a fost lovită de mai multe cutremure. Încă de la începutul anului au avut loc o mulțime de seisme de diferite magnitudini. Ultimul a fost înregistrat chiar în această dimineață, despre care s-au aflat deja primele informații.

a

Cutremur în România

Un nou cutremur a avut loc în România, în această dimineață, după ce au fost inregistrate o mulțime de la începutul anului. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că seismul de astăzi s-a produs în zona Vrancea, Buzău.

Din primele informații aflăm că seismul nu a fost unul puternic și nu a provocat pagube. Mai exact, a înregistrat o magnitudine de 3.3 și s-a produs la adâncimea de 103km, în jurul orei 02:18:50 (ora locală a României).

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 72km E de Brasov, 73km NE de Ploiesti, 117km V de Braila, 119km V de Galati, 121km S de Bacau, 124km N de Bucuresti, 149km NE de Pitesti, 187km E de Sibiu, 189km N de Ruse, 201km SV de Iasi, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Chiar dacă a fost un seism slab, s-a simțit serios în unele orașe.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com