România, teatru de război între clanurile interlope. Ameninţările încep pe reţelele de socializare

De când cu întoarcerea ”valorilor” din diaspora, România a devenit un teatru de război între clanurile care se taie, se omoară în stradă sub ochii Poliției. Cu ce încep întotdeauna bătăile? Cu amenințările de pe rețelele de socializare.

Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit! Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Ne-am luat câte un cartier! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești… Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!„, spune unul dintre membrii clanului Sadoveanu.

Vreau să înțeleagă toată lumea (aplauze, bineee!) vreau să înțeleagă toată lumea că noi suntem o familie , nu poate să ne dezbine nimeni niciodată și care încearcă să dezbine și toți care aveți pretenții ce-am definit pe live cu 2786 de veri primari , vreau să înțelegeți cu exactitate și definit sau cum se mai zice în codurile astea bune maniere – subliniat.

Vreau să înțelegeți realitatea, noi pe bune suntem 2786 de veri primari. Și nu poate să ne dezbine nimeni niciodată , nu poate să ne câștige nimeni niciodată … cine face parte din numărul ăsta? Tocmai de asta familia Vasile Spoitoru, Minel, Tudor Spoitoru cu copiii lui, Vasile cu copiii lui și toți frații lor sunt frații noștri și pe bune suntem o familie.

Noi ne-am născut și deținem un nume de sute de ani și pe bune deținem un nume de Duduian cât și cumetri noștri familia Vasile Spoitoru cât și toți frații lui și toată lumea„, este mesajul lui Anaser Duduianu.

Un interlop din Milano trimite amenințări către Mircea Nebunu

Acuma vreau să înțeleagă toată românia referitor la băieții care se cred băieți dar sunt boboci de privăvară băi frățiorul meu, mircea Nebunu, dacă ești om cu valoare și crezi că te bazezi – ÎȘI ARATĂ BRANDU – și ești șmecher pe mâna ta, când ai câte un eveniment cu salam îl iei să-ți bagi bani în buzunar și tot Bucureștiul„, este mesajul transmis lui Mircea Nebunu, care nu s-a lăsat mai prejos.

ȘI dacă vine tot bucureștiul … vrei să dau foc la București să vezi cine sunt? Vrei ca să fac, să moară fata mea! Tu vrei să vezi cine sunt eu? Vorbiți, mă, frumos că mă supăr și dau toate faptili la toți mafioții vă leg pe toți„, a fost replica interlopului.

Sursa: romaniatv.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com