Romanian House Mafia lansează alături de Boka și Trackula un nou remake pentru hit-ul „Jalebi Baby”

Sublabel-ul Romanian House Mafia lansează în colaborare cu Boka și Trackula un nou remake pentru hit-ul „Jalebi Baby”. Piesa lui Tesher s-a bucurat de un val foarte mare de simpatie din partea utilizatorilor aplicatiei TikTok, devenind una dintre cele mai căutate și utilizate piese ale acestei platforme.

a
Boka x Trackula – Jalebi Baby | ROMANIAN HOUSE MAFIA

Noul remake realizat de către artiștii Romanian House Mafia vine cu un sound mult mai energic datorat liniilor de bass mai accentuate, pregătit să ofere ascultătorilor de muzică dance boost-ul de energie de care aveau nevoie pentru vara aceasta.

BOKA reprezintă un proiect muzical la început de drum al scenei muzicale deep house. Amprenta sa artistică se observă în sound-ul actual al producțiilor și în modul în care reușește de fiecare dată să surprindă prin aranjamentele muzicale revoluționare.

Trackula, unul dintre cei mai misterioși artiști ai sublabel-ului Romanian House Mafia, este un împătimit al petrecerilor și al muzicii electronice. Muzica, din punctul lui de vedere, reprezintă una dintre cele mai sincere metode de a crea conexiuni între oameni, iar Trackula își dorește mult ca producțiile sale să realizeze aceste legături.

Sublabel-ul Romanian House Mafia a reușit să lanseze piese în colaborare cu nume cunoscute din industria muzicală românească. Lansări precum „Spend The Night” în colaborare cu Gran Error și Bastien sau „Paris to London” featuring INNA au reușit să-și facă loc în playlist-urile iubitorilor de muzică dance și deep house.

Sursa: Global Records

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com