Românii au avut găuri mari în buzunare în vremea pandemiei, însă nu și Delia. Ce încasări a avut vedeta

Frumoasa Delia este una dintre cele mai talentate și iubite artiste de la noi. Dacă în ultimul an majoritatea oamenilor, dar și a vedetelor din zona artistică au avut mari probleme cu banii din cauza lipsei concertelor, Delia nu se poate plânge deloc. Cântăreața nu numai că nu a ieșit cu pierderi, ci a înmulțit veniturile pe care le avea de obicei.

a

Ce sumă de bani a încasat Delia în anul 2020

Delia nu se poate plânge în privința banilor. Frumoasa artistă poate liniștită să își cumpere piese luxuriante vestimentare deoarece pandemia nu i-a adectat deloc veniturile, ba dimpotrică. Conform surselor artista a încasat în anul 2020 o sumă cu multe zerori care pentru unii este ceva rupt din din filmele americane.

Societatea pe care Delia o deține a încasat o sumă de 9,000,000 de lei în anul 2020. Profitul pe care Delia l-a obținut în urma acestori venituri depășește lejer suma de 4,000,000 de lei. Conform informațiilor din spațiul public, firma acesteia i-a mai adus 1,96 de milioane de lei în conturi, dar în același timp frumoasa Delia mai are de încasat încă 1,97 de milioane de lei de la partenerii de afaceri. Delia și-a cumpărat și noi proprietăți printre care se numără și o casă în valoare de 3 milioane de lei. Este vorba despre un penthouse pe două nivele într-o zonă de lux din Capitală.

Ce a declarat Delia despre primul concert de după pandemie

Delia a așteptat cu sufletul la gură revenirea pe scena de spectacol și ropotele de aplauze ale fanilor ei. Ea a declarat că i-a fost dor de acest lucru și s-a bcuurat din plin de energia publicului.

A fost plin de emoții pentru mine încă de la început. De când am călcat aici, am simțit, așa, un pic… Dar ne-am intrat foarte repede în rutina cu care ne-am obișnuit, deși a fost o pauză foarte lungă, de 2-3 luni. A fost mult, extrem de mult. Noi, care eram antrenați să cântăm la câteva zile un concert, adică nu prea aveam pauze… E prima situație în care publicul a fost foarte cuminte și e de bine că a fost foarte cuminte. Mi-a fost dor de public…și lui i-a fost dor, știu asta. Vorbesc cu fanii, sunt în legătură directă pe Instagram și pe toate rețelele de socializare și i-am simțit și pe ei cu chef. Cumva stângaci, pentru că nu știau exact cum să se manifeste. Cât e voie, cât e permis să se ridice.„, a declarat Delia.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com