Românii cu mașini vechi ar putea primi bani de la stat, fără să fie obligați să-și cumpere altele. Sumele propuse

Românii cu mașini vechi ar putea primi bani de la stat, fără să fie obligați să-și cumpere altele. Sumele propuse

Românii care au mașini mai vechi de 15 ani ar putea primi un bonus de la stat și de la autoritățile locale pentru a-și radia automobilele.

a

Conform informațiilor oferite de Ministerul Mediului, cetățenii nu ar mai fi obligați să-și cumpere altele noi, așa cum se întâmplă în programul clasic Rabla. Autoritățile anunță că măsura ar putea intra în vigoare încă din acest an.

Proiect al Ministerului Mediului: bani pentru românii care renunță la mașinile vechi, fără obligația de a cumpăra altele noi

În 2022, zeci de mii de maşini mai vechi de 15 ani ar putea fi adunate de pe străzi în cadrul programului Rabla.

Un proiect al Ministerului Mediului prevede ca cetățenii care renunță la rable să primească pentru ele aproximativ 3.000 de lei, fără să fie obligați să cumpere un vehicul nou.

Aceste sume de banii vor fi asigurate de Agenţia Fondului de Mediu (AFM) și de autoritățile locale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com