ROMANIȚA IOVAN, PARASTAS DE 7 ANI PENTRU ADRIAN IOVAN. CE VA FACE DESIGNER-UL ÎN MUNȚII APUSENI

Pe 20 ianuarie se fac 7 ani de când Adrian Iovan s-a mutat de-a dreapta Tatălui. Pilotul și-a pierdut viața într-un accident aviatic, în Munții Apuseni, iar în urma lui au rămas o soție și un fiu îndurerați. Acum, Romanița Iovan are grijă ca toate obiceiurile creștine să fie respectate. 

Romanița Iovan a fost nevoită să se adapteze pentru parastasul de 7 ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Designer-ul va merge la locul accidentului, dar va avea grijă ca toți cei prezenți să respecte măsurile impuse de autorități.

“Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil. În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa. Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Romanița Iovan: „Vom da haine de pomană unei familii întregi”

Designer-ul susține că în ciuda restricțiilor impuse de autorități, va face în așa fel încât toate obiceiurile să fie respectate. Nu va îmbrăca doar o persoană, așa cum este obiceiul, ci va alege să de-a de pomană haine pentru o întreagă familie.

“Tradiția spune că trebuie să împărțim haine la pomana de șapte ani, unui bărbat. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi să dăm unei întregi familii, nu doar bărbatului, așa că vor primi haine și soția și copiii celui ales. Vineri plecăm spre Apuseni, să ne ocupăm de toate cele necesare, iar în weekend va fi pomana propriu-zisă”, a mai declarat vedeta.

Cine a rămas cu casa lui Adrian Iovan

În urma unui act de partaj, Albert, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan a devenit unicul proprietar al casei din Otopeni! După patru ani și jumătate, războiul dintre Mihaela Steriu și Romanița Iovan a luat sfârșit. 

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

„Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi în virtutea acestui act de partaj, Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert. Albert, de 4 ani şi jumătate, a achiziţionat sfertul Irinei, înţelegi? Da. De aceea Albert avea jumătate pentru că el deja investise într-un sfert din casă. După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul casei din strada Aviator Adrian Iovan. (…) Este o mare fericire pentru Albert. Este fericit”a spus Romanița Iovan, la Antena Stars.

Adrian Iovan și-a pierdut viața în Munții Apuseni

Adrian Iovan s-a stins din viață în 2014 în urma unui accident aviatic. Condițiile meteo nefavorabile și-au spus cuvântul. Motoarele avionului au fost afectate de gheață și s-au oprit. Pilotul, Adrian Iovan, a fost nevoit să apeleze la aterizarea forțată, în pădure. A aterizat astfel încât pasageriii au fost salvați, în urma impactului. Însă, din păcate, din cauza faptului că salvatorii au ajuns prea târziu la fața locului, pentru Adrian Iovan și Aura Ion nu s-a mai putut face nimic.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com