ROMANTE SI PATOS, IN ALBUMUL “MUSIC FOREVER” DE YVAN GUILINI

Romanțele vechi spun povești frumoase, nemuritoare și reușesc întotdeauna să stârnească fiori în rândul iubitorilor de gen și nu numai. Music Forever, noul album al artistului Yvan Guilini este un must dacă vrei să te delectezi cu acest stil muzical. 12 piese așteaptă să fie ascultate, în cel mai romantic ambient.

Titluri ca Don’t take my dream away, Libertad Tango sau Mélancolie incită auzul, creând un adevărat univers în jurul coloanei sonore. După 25 de ani de pauză, Yvan e pregătit să ofere muzică din suflet pentru suflet și să ofere tuturor trăirile intense pe care le-a transpus în albumul său.

Doar câteva note muzicale sunt suficiente pentru a recunoaște Winter memories, compoziția atemporală a lui Yvan Guilini, lansată în 1976. Numai în Belgia, țara sa natală, Yvan a vândut peste 50.000 de exemplare din albumul cu același nume. Cu un sunet propriu, un amestec de jazz și clasic, The King of Hammond a fost, de asemenea, un real succes.

În urmă cu 25 de ani, Yvan își închidea ușile studioului, punându-și la vânzare toate instrumentele muzicale. Dar pasiunea pentru muzică l-a făcut să se întoarcă astăzi, la 74 de ani, cu noi proiecte și cu o energie debordantă, fiind un exemplu pentru toate generațiile.

Albumul Music Forever poate fi ascultat pe toate platformele digitale, aici.

Sursa: Roton Music

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com