AD

ACTUALITATE

Ronna Riva incendiază internetul cu o piesă dedicată Rapidului. N-o să ți-o mai poți scoate din minte

todayiunie 21, 2023 1

Background
share close
AD
AD

Nu doar Granata Records celebrează prin muzică Centenarul Marelui Rapid. Artista Ronna Riva tocmai ce a lansat o piesă dedicată împlinirii a 100 de ani din viața Rapidului și deja face senzație pe Youtube!

Cine este Ronna Riva

Ronna Riva, o artistă care a renunțat la farmacie pentru o carieră în muzică, a reușit să-și transforme visul în realitate. Deși inițial destinată unei alte profesii, Ronna și-a urmat pasiunea și a devenit una dintre cele mai talentate și apreciate voci de pe piața muzicală din România.


În urma absolvirii Colegiului Național de Arte Regina Maria, secția Muzica din Constanța, Ronna a fost îndrumată către o direcție complet diferită de către părinții săi. Aceștia au insistat ca ea să se înscrie la Facultatea de Farmacie, ceea ce a provocat inițial o rezistență din partea artistei. Ronna și-a dorit întotdeauna să facă muzică și s-a temut că nu ar putea excela în alt domeniu. Cu toate acestea, o întâmplare aparent miraculoasă a avut un impact profund asupra deciziei sale.


Într-o zi, în timp ce intenționa să-și ducă pisica la împerechere, Ronna a ajuns, prin coincidență, în casa prodecanei Facultății de Farmacie. Proprietara acelei locuințe era stăpâna motanului cu care pisica ei s-a împerecheat, rezultând nașterea lui Persie, motanul ei actual. Această întâmplare i-a părut un semn divin și a considerat-o ca un îndemn să se pregătească pentru Facultatea de Farmacie. Astfel, Ronna a dat admiterea și a intrat în această facultate.


După absolvirea facultății, Ronna Riva a luat o decizie curajoasă și a ales să se mute la București pentru a-și urma visul în muzică. Conștientă că va trebui să muncească din greu pentru a se susține financiar și pentru a investi în cariera sa muzicală, Ronna s-a angajat ca farmacistă. Salariul și sprijinul financiar oferit de părinți au contribuit la întreținerea ei și la investițiile în muzică. Profesia de farmacist este una solicitantă, iar timpul ei liber era limitat, dar orice moment liber era dedicat în totalitate studioului muzical.


În anul 2015, Ronna Riva a lansat primul ei single, care a cunoscut succes internațional în țări precum Turcia, Iran, Rusia, Grecia și chiar India. Cu toate acestea, succesul nu a venit imediat, iar artista a continuat să lucreze în domeniul farmaceutic. Înțelegând că muzica implică nu doar talent, ci și o abordare de business, Ronna a investit mult timp și bani pentru a-și construi propria carieră, fără sprijinul unei case de discuri. În același timp, a excelat în profesia de farmacist, ajungând rapid să ocupe poziția de farmacist șef, cu responsabilități majore și subordonați.


Cu toate acestea, pe măsură ce muzica i-a oferit satisfacții materiale și personale, Ronna a ales să urmeze în totalitate visul său muzical. Muzica este pasiunea sa unică, iar ea a depus eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivele. Astfel, Ronna Riva a demonstrat că perseverența, munca asiduă și curajul de a urma propriul vis pot aduce succesul în orice domeniu.


Astăzi, Ronna Riva este recunoscută drept unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști din industria muzicală din România. Cu vocația sa puternică și abordarea sa dedicată, Ronna continuă să cucerească publicul prin piesele sale inspirate și performanțele scenice captivante.

( text preluat de la https://1923.ro )

Ronna Riva – Rapid 100 | Official Audio https://www.youtube.com/watch?v=g2YsLBE7lT4

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com