AD

ACTUALITATE

Ronna Riva – Lost in Your Eyes

todayfebruarie 28, 2023

Background
share close
AD
AD

Ronna Riva a lansat noul Single “Lost in your eyes” , produs de Vlad Andrinoiu. Este o piesă captivantă ce va face, cu siguranță, toți ascultatorii să danseze! Versurile sunt scrise de Alexandru Anghel și au ca subiect experiența unică de a te îndrăgosti. Titlul melodiei este perfect ales deoarece versurile vorbesc despre sentimentul puternic de a fi complet pierdut în privirea celui pe care îl iubești.
Videoclipul piesei este regizat de Silviu Mindroc, care a vrut sa pună în evidență stilul dance și vibe ul sexi și romantic pe care artista îl abordează și transmite.
“Sper ca această piesă să ajungă la inimile tuturor ascultătorilor și să se danseze pe ea în toate cluburile!!” A declarat artista despre piesa “Lost in your eyes”.

Ronna Riva – Lost in Your Eyes | Official Video https://youtube.com/watch?v=po-q3lHRq_Y&si=EnSIkaIECMiOmarE

Follow & Subscribe: Ronna Riva
Youtube: https://www.youtube.com/c/RONNARIVA
Facebook: https://www.facebook.com/RonnaRiva/
Instagram: https://www.instagram.com/RonnaRiva/
TikTok: https://www.tiktok.com/@ronnariva
Spotify: https://open.spotify.com/artist/76PdoNdwxIcxZOvqpYrrKq

Piesa a intrat deja în playlistul Radio FX Net și sună foarte bine!

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com