Roxana ex-Trident, șocată de întâlnirea cu fiica ei, după 8 ani: “Mi-a spus că ar trebui să-mi fie frică de ea”

Roxana ex-Trident a reușit să-și vadă fiica după 8 ani, timp în care fostul ei soț nu i-a permis apropierea de ea, dar întâlnirea a fost șocantă. Cântăreața spune că fiica, ei, acum în vârstă de 13 ani, i-a spus că nu vrea să mai audă de ea și chiar a amenințat-o.

a

Deși custodia pentru fiica ei este comună, Roxana Blagu, cunoscută din vremea când făcea parte din trupa Trident, nu a reușit să-și vadă fetița. Avea cinci ani când a văzut-o ultima dată, iar acum are 13. Este o domnișoară în toată regula, dar nu vrea să mai audă de mama ei, indiferent cât a încercat Roxana să-i explice că a fost împiedicată să se apropie de ea.

M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…

M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic„, a povestit Roxana pentru impact.ro.

Cântăreața spune că inițial nu a intenționat să-i vorbească fiicei sale, ci doar să o privească și că dialogul relatat a avut loc după ce Oana și-a dat seama că mama ei o urmărea:

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile.

Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea”, a mai spus Roxana.

Roxana are un băiețel de doi ani cu Andrei Badiu

Oana este rodul iubirii dintre Roxana Blagu și afaceristului Marcel Sârbu, cei doi despărțindu-se însă de mulți ani. Roxana Blagu a încercat pe toate căile posibile să se apropie de fiica ei, alături de care îi era permis să stea, oficial, doar două weekend-uri pe lună.

În realitate, Marcel Sârbu nu a lăsat-o niciodată pe Oana să meargă la mama ei.Cântăreața este căsătorită acum cu Andrei Badiu și au împreună un băiețel. Oricât a încercat Roxana să i-l prezinte Oanei pe fratele ei mai mic, acest lucru nu a fost posibil.

I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască. Nu mi-a răspuns. Aflase însă dinainte că va avea un frățior, încă de când eram însărcinată, de la o colegă de la școală. Eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini chiar„, mărturisea Roxana.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com