AD

MONDEN

Roxana ex-Trident, șocată de întâlnirea cu fiica ei, după 8 ani: “Mi-a spus că ar trebui să-mi fie frică de ea”

todayianuarie 3, 2022 23

Background
share close
AD
AD

Roxana ex-Trident a reușit să-și vadă fiica după 8 ani, timp în care fostul ei soț nu i-a permis apropierea de ea, dar întâlnirea a fost șocantă. Cântăreața spune că fiica, ei, acum în vârstă de 13 ani, i-a spus că nu vrea să mai audă de ea și chiar a amenințat-o.

Deși custodia pentru fiica ei este comună, Roxana Blagu, cunoscută din vremea când făcea parte din trupa Trident, nu a reușit să-și vadă fetița. Avea cinci ani când a văzut-o ultima dată, iar acum are 13. Este o domnișoară în toată regula, dar nu vrea să mai audă de mama ei, indiferent cât a încercat Roxana să-i explice că a fost împiedicată să se apropie de ea.

M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…

M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic„, a povestit Roxana pentru impact.ro.

Cântăreața spune că inițial nu a intenționat să-i vorbească fiicei sale, ci doar să o privească și că dialogul relatat a avut loc după ce Oana și-a dat seama că mama ei o urmărea:

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile.

Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea”, a mai spus Roxana.

Roxana are un băiețel de doi ani cu Andrei Badiu

Oana este rodul iubirii dintre Roxana Blagu și afaceristului Marcel Sârbu, cei doi despărțindu-se însă de mulți ani. Roxana Blagu a încercat pe toate căile posibile să se apropie de fiica ei, alături de care îi era permis să stea, oficial, doar două weekend-uri pe lună.

În realitate, Marcel Sârbu nu a lăsat-o niciodată pe Oana să meargă la mama ei.Cântăreața este căsătorită acum cu Andrei Badiu și au împreună un băiețel. Oricât a încercat Roxana să i-l prezinte Oanei pe fratele ei mai mic, acest lucru nu a fost posibil.

I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască. Nu mi-a răspuns. Aflase însă dinainte că va avea un frățior, încă de când eram însărcinată, de la o colegă de la școală. Eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini chiar„, mărturisea Roxana.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com