Rugăciunea care se citește de Sfântul Haralambie. Vindecă orice boală

Sfântul Haralambie, prăznuit de Biserica Ortodoxă la data de 10 februarie, este cunoscut ca fiind apărător de boli grele, de foamete și ciumă. În ziua în care este cinstit este sărbătoare cu cruce neagră, de aceea, în unele zone ale țării, se evită muncile gospodărești, nu se spală și nu se coase pe 10 februarie.

a

Rugăciunea care se citește de Sfântul Haralambie

Există o rugăciune specială care se citește în ziua în care este sărbătorit Sfântul Haralambie. Este o rugăciune puternică, tămăduitoare de boli grele. Înainte de a o citi, aprinde o lumânare sfințită.

Sfinte Mucenice Haralambie, primeşte această rugăciune pe care cu umilinţă ți-o aducem şi ne izbăveşte din toate necazurile! Deşi suntem bolnavi și nevrednici milostivirii tale pentru păcatele noastre cele multe şi grele pe care le săvârşim în tot timpul vieţii noastre şi în tot ceasul, totuşi, cunoscând bunătatea ta cea mare pe care ai arătat-o celor ce te cinstesc şi celor ce se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, îndrăznim cu umilinţă să mărturisim înaintea ta că am greşit.

Fii mijlocitorul nostru către preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, pentru izbăvirea noastră de toate bolile şi de toate primejdiile şi pentru întărirea noastră în credinţa cea adevărată. Amin!.

Cine a fost Sfântul Haralambie

Sfântul Haralambie este cunoscut ca fiind apărator de ciuma și de foamete. Confirmarea se regăsește în Acatistul închinat lui: „Bucură-te, izbăvitorule de ciumă și de foamete!“. În iconografia ortodoxă greacă, Sfântul Haralambie, prăznuit la data de 10 februarie, este reprezentat ca un preot, iar în cea rusă este înfățișat în chip de ierarh.

Acest mare sfânt a fost supus la chinuri grele pentru că nu a lepădat credința în Mântuitorul Iisus Hristos. Conform Tradiției, Sfântul Haralambie a făcut multe minuni cu harul lui Dumnezeu. Din ele amintim că a vindecat un om posedat de un duh rău de 35 de ani și a înviat un tânăr. De asemenea, Galina, fiica împaratului Sever s-a convertit la creștinism după ce a văzut toate aceste minuni săvârșite de către Sfântul Haralambie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com