Rugăciunea puternică pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare zi. Te ajută în orice situație

Rugăciunile părintelui Arsenie Boca au ajuns la sufletul multor creștini, care se simt cu sufletul vindecat odată ce spun la rândul lor cuvintele pline de învățăminte ale părintelui.

a

Însă una dintre cele mai puternice rugăciuni ale duhovnicului de la Prislop este rugăciunea de seară a lui Arsenie Boca. Rostită cu mare credință, atât seara, cât și dimineața, aceasta este cu adevărat vindecătoare.

Arsenie Boca, rugăciune de seară: este grabnic ajutătoare

Pe Arsenie Bica mulți dintre creștini îi consideră cel mai mare duhovnic român al secolului XX. Așadar, nu este de mirare că la mormântul părintelui Arsenie Boca de la Mănăstirera Proslop, sute de pelerini se perindă an de an, indiferent de condiții sau restricții, în căutarea vindecării fizice sau spirituale.

Multe dintre rugăciunile părintelui Arsenie Boca au ajuns să fie considerate drept făcătoare de minuni, fiind grabnic ajutătoare pentru cei aflați la încercare. Așa se face că foarte mulți dintre credincioși le rostesc atât seara, cât și dimineața. Una dintre cele care pot fi rostite zilnic este Rugăciunea de seară a lui Arsenie Boca.

Arsenie Boca, rugăciune de seară

Iată cum sună rugăciunea lui Arsenie Boca, pe care duhovnicul de la Prislop o rostea în fiecare seară. Toți creștinii o pot zice zilnic pentru vindecare.

“Dumnezeule veșnice și Împărate a toată făptură,

Cel ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi. Cu lucrul, cu cuvântul, cu gândirea, și curățește,
Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului.

Și-mi da, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, că sculându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Preasfantului Tău nume, în toate zilele vieții mele. Și-mi ajută cu Harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup.

Izbăvește-mă Doamne de gândurile cele deșarte, care mă întinează și de poftele cele rele. Că a Ta este Împărăția, Puterea și Slavă, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh. Acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com