AD

CREDINTA

Rugăciunea zilei de luni. Tradiții și superstiții în prima zi din săptămână

todaynoiembrie 15, 2021

Background
share close
AD
AD

Rugăciunea zilei de luni. Începe săptămâna cu o rugăciune care te întărește și îți dă încredere că vin zile mai bune pentru tine și familia ta. Fă-ți timp să-i mulțumește Lui Dumnezeu pentru săptămâna ce tocmai s-a încheiat și să-L rogi să-ți fie alături în continuare.

Începe săptămâna citind cu voce tare rugăciunea zilei de luni

Roagă-L pe Dumnezeu să-ți fie alături în prima zi din săptămână și în toate cele care urmează. Roagă-te pentru sănătate, pentru liniște în familie, pentru înțelegere și spor în toate.

Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, şi-mi ajută să pun început bun şi să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire! O, Doamne, astăzi Îţi dau sufletul şi trupul meu şi voinţa mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepseşte-mă, Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viaţă. Şi iartă pe cei vii şi pe cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, şi pe toți ne învredniceşte de mărirea Ta în Rai.

Tradiții și superstiții în ziua de luni

Ca să-ți fie bine în ziua de luni și să continui astfel toată săptămâna, trebuie să ții cont de niște tradiții care se respectă din cele mai vechi timpuri. Se spune că nu e bine să dai bani de lunea, fie că e vorba de o plată, sau de către un împrumut.

Nu e bine să pleci la drum în zi de luni pentru că te vei întoarce cu treaba nerezolvată.

Nu împrumuta nimic din casă, pentru că vei da norocul și sporul din gospodărie.

Se spune, totodată, că nu e bine să te tunzi, să te bărbierești și să-ți tai unghiile lunea.

Lunea să o cinstești prin post și rugăciune. Nu te certa cu nimeni și nu invidia pe nimeni. Se spune că sentimentele negative se adună și rămân în sufletul tău pentru toată săptămâna.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com