Rusia, acuzată de ”manevre murdare” după ce a jucat farse prin videoconferință unor miniștri britanici. Ce s-a întâmplat

Rusia a fost acuzată de ″manevre murdare″⁣ după ce doi miniştri importanţi din executivul britanic au fost ţinta unor farse prin videoconferinţă din partea unui impostor care a pretins că este prim-ministrul Ucrainei, relatează vineri PA Media/DPA.

a

La nivelul guvernului britanic a fost lansată o anchetă după ce miniştrii Priti Patel (Afaceri Interne) şi Ben Wallace (Apărare) au devenit ţinta acestor farse.

Ministrul Ben Wallace a devenit bănuitor în timpul unei convorbiri video desfăşurate joi, acuzând public Rusia că se află în spatele acestui incident. El a dispus desfăşurarea unei investigaţii privind breşa de securitate, dar semne de întrebare serioase despre securitatea în interiorul executivului britanic au apărut după ce Priti Patel a anunţat că şi ei i s-a întâmplat acelaşi lucru, anterior în această săptămână.

Ministrul Apărării a închis după ce și-a dat seama că ceva nu era în regulă

Ben Wallace a spus că a devenit bănuitor şi a încheiat convorbirea respectivă în urma ″câtorva întrebări înşelătoare″⁣.

“Aţi primit substanţa pe care v-am trimis-o?”, l-a întrebat falsul premier ucrainean pe Wallace, care se afla în acel moment în Polonia şi care i-a răspuns că nu ştie la ce se referă.

Potrivit EFE, impostorul care l-a sunat pe ministrul britanic a menţionat totodată mai multe nume de care Wallace nu auzise.

Ministrul britanic al apărării a afirmat că aceasta este o ″tentativă disperată″⁣, dar a dat asigurări că ″⁣nicio cantitate de dezinformare, distorsiune şi manevre murdare din partea Rusiei″⁣ nu pot abate atenţia de la abuzurile contra drepturilor omului, comise în timpul invadării Ucrainei de forţele lui Vladimir Putin.

Și Boris Johnson a fost victima unei farse, în mai 2018

″Acest lucru mi s-a întâmplat şi mie anterior în această săptămână. O încercare derizorie de a ne diviza în asemenea vremuri dificile. Suntem alături de Ucraina″⁣, a declarat ministrul de interne britanic Priti Patel.

Potrivit Reuters, nu este prima dată când membri ai guvernului britanic sunt ţintele unor farse de acest tip.

În mai 2018, actualul premier Boris Johnson, la acea vreme ministru de externe, a vorbit despre relaţii internaţionale şi a avut un limbaj vulgar într-o discuţie cu un bărbat care pretindea că este premierul Armeniei.

Sursa: https://stirileprotv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com