AD

ACTUALITATE

Rusia amenință dur țările care trimit arme Ucrainei. China vine în ajutorul lui Zelenski: “Vom ajuta…”

todaymartie 18, 2022

Background
share close
AD
AD

Războiul continuă în Ucraina și situația este una foarte dificilă. Ucraina a fost devastată în ultimele trei săptămâni, dar armata nu renunță și luptă pentru independența țării, iar alte state le sprijină cu arme. Rusia a transmis un mesaj important către toate țările care ajută Ucraina cu arme, amenințând grav.

Rusia, avertisment dur pentru Europa

În ultima perioadă, Ucraina a primit sprijin din partea mai multor state, dar doar din punct de vedere armat. Marea Britanie, Spania sunt doar unele dintre statele care au trimis au asigurat muniție de război, suport material și financiar pentru Ucraina în contextul războiului cu Rusia.

Autoritățile din Rusia au dat încă un avertisment țărilor care ajută Ucraina prin trimiterea de arme și echipament militar, care nu sunt deloc puține. Purtătorul de cuvânt al MAE, Maria Zaharova, a avertizat că statele respective își fac rău cu mâna lor și complică și mai tare lucrurile, deși nu sunt implicate în război.

“Dacă se adoptă această decizie, şi acest lucru este valabil nu doar pentru Slovacia, ci şi pentru alte ţări, îşi creează singure probleme…Și-o fac cu mâna lor”, a declarat Maria Zaharova.

China asigură că nu va ataca Ucraina

Toată lumea se teme că alte state vor veni în ajutorul Rusiei și războiul se va extinde, iar cel mai pericol îl prezintă China. Au circulat multe informații cum că Republica se pregătește să intre în război și să atace țara vecină, motiv pentru care oficialii au intervenit și combat acest zvonuri.

Ambasadorul Chinei în Ucraina, Fan Xianrong, a făcut noi declarații în ceea ce privește implicarea țării sale în conflictul militar început de Rusia. Acesta a precizat clar că nu are de gând să atace Ucraina, ci chiar să o ajute, mai ales din punct de vedere economic, dar și politic.

“China nu va ataca niciodată Ucraina. Vom ajuta, mai ales din punct de vedere economic…În această situaţie, pe care o aveţi acum, vom acţiona responsabil”, l-a asigurat ambasadorul Chinei în Ucraina.

Ambasadorul asigură că țara lui este prietenoasă și are un mare respect față de Ucraina, motiv pentru care o va susține în caz de nevoie și nu va complica situația.

Sursa: https://fresh24.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com