Rusia anunță că a trimis o ofertă de pace către Ucraina: ”Mingea este în terenul Kievului” - RADIO FX NET

Rusia anunță că a trimis o ofertă de pace către Ucraina: ”Mingea este în terenul Kievului”

În plină ofensivă lansată în zona Donbas, Rusia face o mișcare surpriză. Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, spune că Moscova a trimis o ofertă de pace către Ucraina.

Rusia anunta ca a trimis o oferta de pace catre Ucraina Mingea este in terenul Kievului

Rusia, despre oferta de de pace trimisă în Ucraina: ”Include formulări clar elaborate”. Sursa foto: EPA/Alexey Nikolsky

Rusia continuă să bombardeze zona de sud-est a Ucrainei. În paralel, regimul de la Kremlin anunță că face demersuri pentru a aduce pacea.

Rusia, despre oferta de de pace trimisă în Ucraina: ”Include formulări clar elaborate”

În cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, Rusia anunță că ar fi trimis Ucrainei un proiect de pace. Informația a fost furnizată de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de presa rusă de stat.

După această mișcare, Moscova precizează că așteaptă o reacție din partea Kievului: ”Mingea e în terenul lor”, a mai spus Peskov.

”Proiectul nostru de document care conține formulări absolut clar elaborate a fost înmânat părții ucrainene. Mingea este în curtea lor, așteptăm un răspuns”, a declarat oficialul rus, scrie Interfax.

Conform presei ruse, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mai afirmat că momentul primirii unui răspuns depinde de partea ucraineană și că Moscova nu a stabilit un termen-limită pentru acesta.

”Am spus în repetate rânduri că dinamica activității părții ucrainene lasă de dorit, așa că ucrainenii nu manifestă prea multă înclinație să intensifice procesul de negociere”, a afirmat Dmitri Peskov.

Subordonatul lui Putin nu a oferit detalii legate de condițiile cerute de Rusia pentru încheierea conflictului sau dacă acestea s-au schimbat față de negocierile care au avut loc în Belarus și în Turcia.

Rusia a anunțat, oficial, ”o nouă etapă” în ceea numește ”operațiunea militară specială” din Ucraina

Marți, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că Moscova începe ”o nouă etapă” a ceea ce Moscova numește ”operațiunea militară specială” în Ucraina.

”Operaţiunea în estul Ucrainei are ca obiectiv, aşa cum s-a anunţat deja, eliberarea completă a republicilor Doneţk şi Lugansk. Această operaţiune va continua. Următoarea fază a acestei operaţiuni începe.

Va fi un moment important al acestei operaţiuni speciale”, a spus Lavrov, în urmă cu 24 de ore.

Reamintim că, luni, forțele armate ale Rusiei și-au lansat ofensiva în estul Ucrainei, încercând să distrugă apărarea ucraineană.

Sursa: https://www.fanatik.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com