Rusia, avertisment de ultimă oră către NATO: „Va fi o ciocnire directă”

La o săptămână după ce un oficial polonez a anunțat o posibilă misiune internațională de pace în Ucraina, ministrul de externe rus Serghei Lavrov a lansat o avertizare directă către NATO. Acesta din urmă vorbește despre o „ciocnire directă” între forțele ruse și cele ale Alianței Nord-Atlantice” dacă misiunea de pace are loc.

a

Rusia, avertizare de ultimă oră către NATO

Afirmațiilșe oficialului rus vin în contextul ipotezei lansate de Polonia privind o misiune de pace internațională pe teritoriul Ucrainei. Lavrov susține că dacă se va trimite trupe pentru menținerea păcii în Ucraina, aceasta va fi o declarație de război.

„Colegii noştri polonezi au declarat deja că acum va avea loc un summit NATO şi că este necesar de trimis trupe de menţinere a păcii în Ucraina. Sper că ei înţeleg despre ce este vorba. Va fi o ciocnire directă între forţele ruse şi cele ale Alianţei Nord-Atlantice, pe care nu numai că toată lumea dorea să o evite, dar mai şi spuneau că aşa ceva nu ar trebui să aibă loc în principiu”, a declarat ministrul rus de externe într-o întâlnire cu un grup de studenţi şi profesori de la celebrul Institut de Stat pentru Relaţii Internaţionale al Ministerului Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse (MGIMO), relatează Reuters, potrivit Agerpres.

În cadrul aceleiași întruniri, ministrul rus de externe a declarat că SUA îngreunează negocierile ruso-ucrainene și că, de fapt, intenția autorităților de la Washington este de a „domina” ordinea mondială. „Negocierile sunt dificile, partea ucraineană îşi schimbă constant poziţia. Este greu să scapi de impresia că colegii noştri americani îi ţin de mână” pe ucraineni, a declarat ministrul rus de externe.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com