S-a aflat acum! De ce a fost soția lui Adi Minune la doar un pas de moarte

Familia lui Adrian Minune a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu câteva săptămâni când Cati Simionescu, soția artistului a ajuns de urgență la spital cu un diagnostic grav: făcuse un accident vascular cerebral. Ulterior a ajuns la o clinică din Turcia unde a fost operată cu anestezie generală. Acum, când soția lui Adi Minune a trecut de această mare cumpănă, a vorbit despre ce i s-a întâmplat și cât de gravă a fost toată situația.

Ce a pățit, de fapt, soția lui Adi Minune

Invitată într-un platou de televiziune, soția lui Adi Minune a povestit ce i s-a întâmplat și cum a ajuns pe mâinile medicilor. Cati Simionescu s-a trezit cu tensiune mare, ochiul stâng închis, toată jumătatea stângă a feței lăsată, mâna stângă și piciorul stâng amorțite.

Și-a dat seama că situația este gravă și a sunat pe cineva să o ducă la spital. A aflat acolo că făcuse un accident vascular.

Ulterior, soția lui Adi Minune a trimis analizele la o clinică din Turcia, iar medicii de acolo au chemat-o să o opereze. Au descoperit că avea un anevrism cerebral.

La un angio CT au descoperit că am un anevrism în creierul mic. Anevrismul era ca o bombă cu ceas în capul meu. De aceea am făcut și accidentul vascular. M-au chemat de urgență să mă opereze. E o operație ușoară, pe artera femurală a piciorului drept, cu anestezie totală, a spus Cati Simionescu.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Cati Simionescu este în afara oricărui pericol. A fost cu adevărat o cumpănă mare pentru familia lui Adi Minune. Artistul a fost extrem de îngrijorat și a povestit că s-a plimbat debusolat cu mașina prin Istanbul.

Artistul s-a bucurat că a putut fi alături de soția lui în acea zi grea, mai ales că s-a nimerit să nu aibă niciun eveniment privat unde să fie chemat să cânte în perioada aceea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com