S-A AFLAT! Adevărul despre studiile lui Jador: “M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”

Despre Jador s-a speculat că nu știe să citească, zvonurile pornind de la faptul că Faimosul l-a rugat pe colegul lui, Culiță, să-i relateze mesajul primit de la familie, după un joc de comunicare.

Lucrurile nu stau însă deloc așa.

Jador a făcut parte din programul social ”Bani de liceu”

Toată lumea știe deja că Jador este absolvent de facultate, el terminând ”Economie și Afaceri Intenaționale” la Academia de Studii Economice din București. Ceea ce puțină lume știe este însă ce notă a obținut Jador la Bac, acolo unde a susținut și un examen de Limba și Literatura Română.

Jador a terminat liceul în anul 2013. El a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Cariciov” Parincea și a făcut parte dintr-un program social dedicat elevilor care provin din familii cu venituri modeste. El primea ajutor de la Stat în valoare de 180 de lei lunar, pentru că ventiul pe cap de familie

nu depășea 500 de lei, în cazul lui. La un moment dat, din cauza comportamentului său, a fost exmatriculat din liceu și a trebuit să se mute în altă parte.Aceea a fost l ecția de care Jador avea nevoie pentru a se pune cu burta pe carte.

Jador: ”Eram un copil nenorocit, un rău”

”Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu.

.

Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, a povestit Jador într-un interviu dat cu ceva vreme în urmă.

„Ma mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul”, a mai povestit cântărețul.

A luat Bacul cu 7,24

Jador și-a dat seama că a greșit și că dacă vrea să facă ceva în viață, va trebui să muncească. Așa că, tânărul a reușit în cele din urmă să termine 12 clase și să dea Bacalaureatul, pe care l-a luat cu 7,24. Apoi a venit la București, s-a înscris la facultate.

Jador este și un tip extrem de credincios iar cartea pe care o ține în permanență asupra lui este Bibilia din care citește zilnic. Evident, nu se pune problema că nu știe să citească. Motivul pentru care la jocul de comunicare l-a rugat pe Culiță să citească este că era extrem de emoționat, avea ochii

plini de lacrimi și nu mai putea să articuleze bine. De altfel, după mesaj, el a izbucnit în hohote de plâns. Ulterior, la un alt joc de comunicare, Jador nu a avut nici o problemă în a citi mesajul care venise din partea celor dragi.  scrie wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com