S-A AFLAT! CARE ERA BANCUL CARE ÎL FĂCEA PE NICOLAE CEUȘESCU SĂ RÂDĂ CU LACRIMI

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit, recent, că și-a permis, înainte de Revoluție, la o petrecere, să facă un banc despre Nicolae Ceaușescu, în condițiile în care inclusiv dictatorul era prezent. Reacția celui din urmă a fost total neașteptată.

Potrivit lui Dumitru Dragomir, Nicolae Ceaușescu își schimba total comportamentul atunci când lua parte la chefuri și știa să se distreze. În plus, avea și simțul umorului, iar ex-șeful LPF a văzut acest lucru la un eveniment la care și dictatorul a luat parte.

Dumitru Dragomir era și înainte de ’89 un personaj care știa să se facă plăcut, în special la petreceri, unde cei prezenți îi cereau să spună bancuri, pentru a mai destinde atmosfera. La fel s-a întâmplat și cheful amintit mai sus. Inițial, fostul președinte al LPF a avut un șoc, fiind îngrijorat de ce se va întâmpla dacă gluma lui nu va fi “gustată” și de Nicolae Ceaușescu.

Ce banc a spus Dumitru Dragomir de față cu Nicolae Ceaușescu

Și-a luat, însă, inima în dinți și a spus un banc chiar despre Nicolae Ceaușescu, cu el la fața locului. Reacția fostului dictator a surprins pe toată lumea.

Pe o navă s-au întâlnit Kennedy, Hrusciov și Ceaușescu. Și, mâncând ei, au zis «Să vedem care-i cea mai curajoasă nație din lume!»

Keneddy a spus: «John, aruncă-te în Ocean, ia cuțitașul meu și să-mi scoți un rechin pe punte!». John s-a aruncat în ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fără o mână.

Hrusciov spune: «Aliosa, ia aruncă-te tu în Ocean, ia lama asta și să-mi scoți trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fără două picioare și fără o mână.

Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceaușescu după ce mai trage o țuică. «Băi Mitică, ia aruncă-te în Ocean, ia lingura asta, vezi daca scoți vreun peștișor să nu ne facem de râs cu americanii și rușii!».

La care ăla zice: «Intră, bă, dumneata! Nu vezi că-i apa rece?!». Toata asistența: «O, ce curaj, ce curaj!»”, a fost bancul spus de Dumitru Dragomir de față cu Nicolae Ceaușescu.

“Mi-au umplut portbagajul cu prepelițe”

Au urmat, surprinzător, hohote de râs, iar cel care s-a manifestat cel mai zgomotos a fost chiar Nicolae Ceaușescu.

Cu toții s-au prăpădit de râs, în special Nicolae Ceaușescu. Râdeau de se tăvăleau pe jos. Toată lumea zicea că-ți face, că-ți drege. Tot ce-au vânat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelițe”, a povestit Dumitru Dragomir.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com