S-A AFLAT! CE A FĂCUT MARGHERITA DE LA CLEJANI ÎN AMERICA! FILMĂRILE BIZARE CARE AU APĂRUT PE INTERNET: S-A URCAT ÎN COPAC ŞI…

Conversație absolut halucinantă între Margherita și… un prieten! Fata Clejanilor a publicat pe contul personal de socializare o mulțime de fotografii și filmulețe care o pun într-o lumină nu tocmai bună. Cântăreața are diverse moduri ciudate de exteriorizare.

a

În urmă cu ceva timp, Margherita de la Clejani a făcut un filmuleț în America, prin care le-a povestit oamenilor de ce adoră să se cațăre în copaci, iar aseară artista le-a arătat fanilor totul.

”Toată energia, toată energia copacului savurez pe deplin. Eu ador să stau tot timpul, permanent în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață am fost o maimuțică.”, a spus aceasta.

Nu a existat un monolog. Un prieten apropiat artistei pe nume Alberto a filmat-o și a interogat-o subtil pe vedetă, spre amuzamentul fanilor ei.

”Vreau  să spui unde vei testa mâine cu…

Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii nostri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat. Eu nu mai vreau să plec de aici, vreau să stau aici în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura. ”, a fost discuția din copac.

Prietenului Alberto se pare că i-a plăcut modul dezinvolt al Margheritei de a-și exprima emoțiile în natură, așa că a rugat-o să insiste.

”Poți să te urci mai sus, te rog? Mai, mai, mai!

Daaa! Ador copacii, copacii sunt viață, sunt iubire. Și eu iubesc tot ce înseamnă natură, că e cea mai prețioasă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că mâine vom avea o zi lungă”, au mai spus aceștia.

La un moment dat, Margherita s-a blocat și a intrat în panică, în timp ce încerca să avanseze și mai mult în cățărare prin copaci.

”Vai, nu pot să mă mai dau jos!

Ușor să nu râdem.

Eu cred că în seara asta nu voi mai dormi în camera, ci voi dormi aici în copac. Știi la început oamenii dormeau în copaci, în scorbura lor? Știi, Alberto, asta, nu?

Normal. Stai și tu în scorbură, nu?

Și tu poți să dormi cu mine aici în scorbură.”, și-au spus cei doi.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com