AD

ACTUALITATE

S-A Aflat! Iata Cu Ce Trata Oamenii Flavia Groșan. Costă 100 De Lei..

todayoctombrie 20, 2021 9

Background
share close
AD
AD

S-a aflat! Schema pentru tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni. Costă 100 de lei! Doctorița-minune a dezvăluit secretul

Doctorița-minune, Flavia Groșan, a dezvăluit schema de tratament pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, mii de oameni au fost vindecați. Tratamentul impus de ea este extrem de ieftin și benefic.

Schema de tratament descoperită de Flavia Groșan este extrem de benefică în ceea ce privește vindecarea pacienților care sunt infectați cu noul coronavirus. Rețeta doctoriței-minune este extrem de accesibilă.

Schema de tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni

Medicul pneumolog este de părere că, a descoperit o metodă mai blândă pentru a-i vindeca pe cei infectați  cu noul coronavirus. Doctorița folosește o metodă care să nu atace organismul care este deja slăbit.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu.Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni.

Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie.Costă până în 100 de lei.

Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan.

Schema de tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni

Medicul pneumolog este de părere că, a descoperit o metodă mai blândă pentru a-i vindeca pe cei infectați  cu noul coronavirus. Doctorița folosește o metodă care să nu atace organismul care este deja slăbit.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu.Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID,

am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie.

Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din

nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul

e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan.

Schema de tratament a medicului-minune costă sub 100 de lei

Schema de tratament pe care medicul pneumolog, Flavia Groșan, a realizat-o este de așa natură încât să nu atace organismul care este deja slabit, astfel medicamentele sunt unele ușoare și benefice. Tratamentul medicului-minune costă sub 100 de lei. Doctorița este de părere că un tratament mult prea puternic poate avea urmări grave.

”Eu nu o să folosesc Ivermectina niciodată.

Nu înțeleg un antiparazitar ce caută în pneumonie cum nu înțeleg nici Kaletra care se folosește în SIDA ce caută în pneumonie. Am avut un pacient care a luat 3 zile Ivermectină și m-a sunat că vrea să se arunce de la etaj, deci atenție la ce tulburări psihice dă”, a adăugat medicul pneumolog.

Flavia Groșan a mai sublinitat că lockdown-ul și masca de protecție scade imunitatea.Imunitatea care este extrem de importantă în această perioadă critică prin care trecem.

”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm?

Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…” a spus dr. Flavia Groșan. scrie kanald.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com