S-a descoperit recent: aceste pastile declanseaza cancerul, se gasesc in toate farmaciile! Multe femei le folosesc

Foarte multe femei le folosesc, insa putine stiu la ce pericol urias se expun!

a

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Copenhaga, la care au participat peste 1.8 milioane de reprezentante ale sexului frumos, contraceptivele cresc semnificativ riscul de aparitie al cancerului la san.

Cercetatorii au descoperit astfel ca femeile care au luat contraceptive timp de un an au cu 9% mai multe sanse de a face cancer la san decat cele care nu apeleaza la astfel de pastile.

Riscurile cresc si mai mult, la 38%, daca astfel de tratamente sunt aplicate pe o durata indelungata, de 10 ani.

Studiul s-a desfasurat pe un interval de timp larg, de 11 ani, si a inclus detalii legate de peste 11.500 de cazuri de cancer mamar.

sursa: kanald.ro

3 trucuri pe care industria alimentară le foloseşte pentru a ascunde alimentele false

Industria alimentară înșeală clienții în fiecare zi. Cu cât înțelegeți mai repede acest lucru, cu atât mai repede veți începe să aflați care alimente sunt bune și cum vă puteți îmbunătăți dieta.

Autorul cărții Real Food / Food Fake: De ce nu știi ce mănânci și ce puteți face, Larry Olmsted, este un jurnalist care explică modul în care sunteți înșelati în fiecare zi de industria alimentară. Olmsted a cercetat abordarea pe care industria alimentară o are în ceea ce privește etichetarea și comercializarea produselor alimentare. El este de părere că oamenii sunt păcăliți mai des decât își dau seama:

“Unele falsuri – atunci când se taie uleiul de măsline cu alte uleiuri sau substanțe, sau tăierea mierii cu sirop de porumb – este o încălcare a legii. Dar o mulțime de aspecte legate de etichetare sunt nereglementate. Ca “natural” ar fi exemplul perfect. Ai putea să pui “natural” pe orice produs alimentar. E lipsit de sens. ”

Să aruncăm o privire asupra a trei concepții greșite comune folosite de industria alimentară pentru a înșelă clienții.

Fructele de mare sunt sănătoase

Majoritatea oamenilor cred că fructele de mare sunt sănătoase. Cu toate acestea, calitatea alimentară discutabilă și frauda sunt comune în acest segment alimentar. Primul gând care vine în minte atunci când vine vorba de contaminarea fructelor de mare este mercurul, dar problema este mult mai cuprinzătoare.

“Nouăzeci și unu la sută din fructele de mare consumate în S.U.A. sunt importate, iar actualele legi FDA prevăd că doar două procente din acestea sunt inspectate în fiecare an.”

Acest lucru lasă mult spațiu pentru falsificare.

În cartea sa, Olmsted discută despre un studiu din 2012 al fructelor de mare din New York, realizat de oamenii de știință de la Oceana, un grup de advocacy nonprofit, care a testat autenticitatea fructelor de mare folosind ADN-ul. Au descoperit falsuri la 58% din cele 81 de magazine care au fost incluse în eșantion și la toate cele 16 restaurante sushi studiate. Multe varietăți de sushi pe care credeți că le consumați sunt înlocuite cu un pește mai ușor de obținut. De exemplu, studiul Oceana a constatat că doar aproximativ 6% din vânatul roșu vândut a fost albastru roșu, în timp ce restul de 94% au fost alte tipuri de pești, cum ar fi tilefish sau tilapia.

Referindu-se la tilapia, acesta este unul dintre cei mai comuni pești crescuți în ferme achiziționate în S.U.A., adesea importati din China, care este cel mai mare producător mondial. Aceste ferme suferă de poluarea apei și adesea consumă substanțe chimice și antibiotice. Aceste detalii nu sunt niciodată dezvăluite pe ambalajul fructelor de mare. În iazurile naturale folosite pentru a ridica tilapia, creveții și alti pești, de asemenea un mare segment alimentar din China, secretele industriale includ contaminarea, deșeurile industriale și scurgerile agricole.

Dacă nu cumpărați fructe de mare care au fost certificate pentru autenticitatea lor, cum ar fi, de exemplu, cu logo-ul “Alaska Seafood: Wild, Natural, Sustainable”, este posibil să primiți mai puțin decât ați negociat. Toată lumea s-a concentrat atât pe practicile discutabile în agricultura, cât și pe produsele chimice și antibiotice care pot fi prezente în fructe de mare.

Gourmet sau alimente “naturale” asigură calitatea

Sectorul alimentelor gourmet, care cuprinde alimente cum ar fi carne de specialitate, brânzeturi, uleiuri etc., aduce numai venituri de 1 miliard de dolari doar în S.U.A. Sunt alimentele din acest sector cu adevărat în valoare de prețurile mai mari? Oferă o calitate superioară și un gust mai complex?

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com