S-a dus pe câmp să adune pepenii, iar ce a văzut l-a lăsat fără cuvinte. A postat imaginile pe Internet și au devenit virale: „Dumnezeu să ne salveze pe toți”

Imaginile de pe un câmp de pepeni, postate de un internaut pe rețelele de socializare, au ajuns virale în mediul online. Oamenii au rămas îngroziți să vadă ce a putut găsi omul pe câmp, după ce s-a dus să adune pepenii.

Așa cum obișnuia în fiecare dimineață, omul s-a dus pe câmp să adune pepenii, însă ce a văzut l-a lăsat fără cuvinte! Bucăți mari, iregulate ca formă, au crăpat bostanii în două, distrugându-i complet!

S-a dus pe câmp să adune pepenii, iar ce a văzut l-a lăsat fără cuvinte: „Dumnezeu să ne salveze pe toți”

Momentul halucinant i-a făcut pe internauți să reacționeze imediat, pentru mulți fiind prima dată când văd așa ceva.

“Exact așa grindină a fost în Moravia lângă Hodonin”, a povestit unul dintre internauți

“Este groaznic ce se întâmplă cu natura! // Dumnezeu să ne salveze pe toți. Este de groază ce se întâmplă, iar factorul declanșator a unor astfel de dezastre este de nestăpânit!”, a atras atenția un alt prieten virtual al celui pățit.

“Oh, Doamne. Îmi pare rău pentru asta. Nu mai poți înțelege nimic în clima asta dezordonată. O căldură scăpată de sub control aici în Sicilia….. incendii devastatoare.”, a mai comentat un alt internaut, speriat de ce vede în imaginile tulburătoare.

„Omul și-a făcut o astfel de soartă. Încălzirea globală se întâmplă și nu învățăm din asta!!!” , este mesajul tulburător postat de un alt internaut.

Peisajul apocaliptic este parcă desprins dintr-un film de groază, iar internauții au reacționat imediat, văzând cum totul a fost distrus după o furtună care a pus totul la pământ, de la solarii, la culturi întregi.

Totul s-a întâmplat după o furtună puternică care s-a abătut peste nord-vestul Italiei, regiunea Friuli-Venetia Giulia, însoțită de grindină cât o minge de tenis. Fenomenele periculoase au măturat tot ce le-a ieșit în cale.

Fermierul care a muncit ani de zile pentru producția sa acum se află cu întreaga cultură la pământ, căci grindina i-a distrus toți pepenii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com