S-a mai stins un artist de muzică populară. Alexandru Rusu a lăsat în urmă o zestre tradițională și spirituală - RADIO FX NET

S-a mai stins un artist de muzică populară. Alexandru Rusu a lăsat în urmă o zestre tradițională și spirituală

Lumea artiștilor de muzică populară din România este îndoliată, la aflarea veștii că s-a stins din viață Alexandru Rusu. Interpretul era iubit de public și apreciat pentru talentul și dedicarea sa. Tot ce făcea era pentru promovarea folclorului românesc la care a ținut atât de mult.

A murit interpretul de muzică populară Alexandru Rusu

Vestea tristă despre trecerea acestuia în neființă a ajuns la urechile tuturor celor care l-au apreciat și care i-au ascultat muzica. Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață în noaptea de 4 spre 5 august. Alexandru Rusu s-a stins în brațele soției și ale celor două fiice.

Familia a postat un mesaj emoționant în care l-a descris pe Alexandru Rusu și i-a rugat pe cei care l-au cunoscut să nu fie triști, pentru că el a plecat unde Dumnezeu i-a rânduit.

Dragii noștri, așa îi plăcea lui Alex să vă spună și aceasta din sufletul unui om extraordinar de bun (chiar dacă unii au înțeles greșit exigențele lui), pentru că iubea oamenii, iubea lumea pe care dorea să o vadă mai bună, a transmis familia artistului.

Alexandru Rusu este cel care a fondat Asociația Culturală Casa Rusu Câmpia Transilvaniei. A lăsat în urmă o zestre tradițională și spirituală. Și-a dedicat întreaga viață folclorului românesc.

Publicul său l-a iubit și l-a apreciat pentru talentul și dedicarea sa.

Interpretul de muzică populară a fost înmormântat în cimitirul din Nazna, strada Viilor, comuna Sâncraiu de Mureș, județul Mureș.

În 2021, lumea muzicii populare a devenit mai săracă. Prea mulți artiști s-au stins din viață, în accidente sau din cauza unor boli nemiloase. Simion Pop, Gavril Prunoiu și Codrin Dobrescu sunt câteva dintre numele mari care au plecat din această lume.

Și lumea muzicii lăutărești este mai goală odată cu trecerea în neființă a artistelor Gabi Luncă și Cornelia Catanga. Acestea au murit din cauza complicațiilor cauzate de infectarea cu virusul Sars Cov2.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com