S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL DINTR-O FAMILIE CELEBRĂ. EX-SOȚIA ATACANTULUI GENERAȚIEI DE AUR A PRIMIT O RENTĂ VIAGERĂ DE… “NU MĂ AȘTEPTAM LA O ASEMENEA DECIZIE”

Războiul din familia Ganea pare că a ajuns la un sfârșit. După numeroase termene de judecată, magistrații au pronunțat decizia finală. Cu toate că nu a obținut tot ce își dorea, Dana Iaru, ex-soția internaționalului Ionel Ganea, s-a ales cu o pensie viageră ce depășește cu puțin suma de o mie de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii unice din controversatul proces care a zguduit lumea fotbalului românesc.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de mega-controversa din familia ex-”tricolorului” Ionel Ganea. 

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Făgăraș au dat decizia finală în procesul de divorț dintre Ionel Ganea și soția sa Dana Iaru. Pe lângă desfacerea actului de căsătorie, judecătorii l-au obligat pe fostul component al Generației de Aur să-i plătească fostei partenere de viață o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei.

Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință:

Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere. Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivăse arată în decizia magistraților.

Dana și Ionel Ganea au divorțat oficial

”Sunt, în sfârșit, o femeie liberă”

Pe marginea acestui subiect, CANCAN.RO a luat legătura cu Dana Iaru. Fosta soție a lui Ionel Ganea s-a declarat mulțumită de decizia magistraților. Mai mult decât atât, ne-a mărturisit că este fericită pentru simplul motiv că, în sfârșit, a devenit o femeie liberă.

„Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai fericite din viața mea. Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, îmi pot trăi viața liniștită. Decizia este definitivă și irevocabilă, acel domn nu mai are nicio cale de atac. Nu mă așteptam la o asemenea decizie, aici mă refer la renta pe care o voi primi.

Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea sa merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există niciun contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo „a declarat Dana Iaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Dana se află în plin divorț cu Ionel Ganea
Dana Iaru s-a declarat fericită după decizia finală în procesul de divorț

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”. A fost coechipier în echipa națională cu fotbaliști precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai productivi atacanți sub “tricolor”. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. După ce a agățat ghetele în cui, a ales meseria de antrenor, dar nu a avut succesul la care se aștepta. În prezent este liber de contract.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com