S-a sinucis din dragoste! Valentina, sergent în Armata Româna avea o relație cu un coleg căsătorit

Valentina Gheorghiță s-a sinucis. Povestea de dragoste imposibilă i-a adus moartea Valentinei, sergent în Armata Româna. Ea avea o relație cu un coleg de unitate care era căsătorit.

Valentina Gheorghiță avea doar 24 de ani și a ales să-și pună capăt zilelor din iubire. Prietenii Valentinei au mărtursit că aceasta avea o relație cu un coleg însurat.

Fata a fost găsită moartă în garsoniera în care locuia pe 5 aprilie 2021 la ora 09:00. Brăileanca era angajată la Unitatea Militară 01531 de pe strada Industria Sârmei.

Valentina Gheorghiță s-a sinucis! Fusese recent avansată în grad

Familia și prietenii fetei sunt șocați. Ei au transmis că Valentina avea o viață foarte bună de când a fost avansată în grad, a intrat la facultatea la care își dorea, ba chiar își achiziționase un nou autoturism.

O persoană la 24 de ani, cu un proiect de viitor frumos, avea proiecte. Cum a ajuns ea să ia decizia asta, să-şi ia viaţa? Cine a împins-o? Cred că a suferit. Adevărul va ieşi la iveală. Nu merita să-şi găsească sfârşitul aşa. Nu este posibil ca o fată plină de viaţă să moară aşa. Dumnezeu să te ierte, suflet de înger”, a declarat îndurerată Aurelia Tingan, mătuşa tinerei.
Surse apropiate ale familiei susțin că Valentina se iubea cu un coleg de la unitate. „Era iubitul ei, de acolo au plecat nişte probleme. Era coleg de serviciu, da. A fost una dintre principalele probleme. Ea avea un psihic foarte tare”, spune verişoara Valentinei.Valentina Gheorghiță s-a sinucis!

Valentina Gheorghiță s-a sinucis!

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Ultimele ore din viața Valentinei

Una dintre prietenele Valentinei a povestit că în seara sinuciderii s-au auzit țipete puternice din locuința ei. Așadar, probabil a avut loc un conflict între bărbat și Valentina. Familia vrea să afle adevărul!

Eu ultima dată am vorbit cu ea vineri noapte, în jurul orei 23.00. Era foarte fericită, mulţumită cu ceea ce realizase. Îşi cumpărase maşină nu de foarte mult timp, îşi cumpărase un telefon. Nu a dat nimic de înţeles că ar recurge la acest gest. Din câte am înţeles acest individ, că om nu pot să-i spun, a fost la apartamentul ei, avea cheie.(….) În seara aceea, vecinii au auzit ţipete şi urlete de la ea din apartament, certându-se cu individul. Este coleg de serviciu cu ea. Este sergent, colonel, nu ştiu. În grad este mai mare ca ea. Este căsătorit”, povesteşte Violeta, prietena acesteia.

Sergentul MApN a fost condus pe ultimul drum miercuri, 7 aprilie 2021. Valentina a fost înmormântată în comuna natală Unirea, în uniformă militară de serviciu şi într-un sicriu alb, conform stirilekanald.ro.

Mai mulți colegi de breaslă de ai Valentinei au luat parte la ceremonie. Autoritățile au deschis un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com