S-a stins din viață un star internațional. Maria Mendiola a făcut furori cu hitul “Yes Sir, I Can Boogie”

Încă o veste tristă din lumea starurilor internaționale. Celebra cântăreață Maria Mendiola pe care o știe toată lumea prin intermediul hit-ului Yes Sir, I Can Boogie, s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani. Artista a făcut furori împreună cu Mayte Mateos, în 1977 când au înființat Trupa Baccara.

a

Maria Mendiola din Trupa Baccara s-a stins în sânul familiei

Artista a încetat din viață în dimineața zilei de sâmbătă, 11 septembrie, în locuința ei din Madrid. În ultimele clipe din viață a fost înconjurată de cei dragi pe care i-a iubit și i-a prețuit enorm.

Vestea tristă cu privire la decesul Mariei Mendiola a ajuns în spațiul public prin colega ei din noua trupă Baccara, Cristina Sevilla, care a anunțat pe Instagram că buna ei prietenă s-a stins din viață.

Draga mea Maria, o artistă minunată, dar, înainte de toate, prietena mea, ne-a părăsit astăzi, a fost anunțul plin de durere al Cristinei Sevilla.

Hit de mare succes: Yes Sir, I Can Boogie

Cine nu a auzit de piesa Yes Sir, I Can Boogie?! A fost un mare hit care a avut un succes imens, primul single al Trupei Baccara. Totul a început când Maria Mendiola și Mayte Mateos au fost remarcate de către un producător muzical, director al unei case de discuri care a văzut potențialul lor și le-a oferit piesa ce avea să facă furori în toată lumea.

După Yes Sir, I Can Boggie, cele două componente ale Trupei Bacarra au mai scos single-ul Sorry, I m a Lady, care le-a adus în top 10 în 1978. Artistele au participat și la Eurovision din partea Luxemburgului, cu melodia “Parlez-Vous Français?”, unde s-au clasat pe locul 7.

Ulterior s-a produs separarea celor două artiste, iar fiecare și-a făcut o nouă trupă cu o altă componentă. Maria Mendiola a făcut echipă cu Maria Perez, alături de care a scos mai multe hituri de mare succes. În anul 2008, Maria Perez a fot înlocuită de Cristina Sevilla, care i-a devenit Mariei cea mai bună prietenă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com