Salman Khan și Iulia Vântur, împreună la TV, direct din casa lor din India

Ediția specială a emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, de vineri, 17 aprilie, a adus o imagine pe care multe televiziuni din toată lumea și-ar dori să o aibă. Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype, direct din India, de la casa de vacanță din Panvel, din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut și Salman Khan.

a

În premieră pentru o televiziune din România, în prag de sărbători, Adela Popescu (33 de ani) și Cove (45 de ani) au avut parte de o apariție surprinzătoare prin Skype.

Iulia Vântur a intrat în direct, în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, iar în timp ce povestea despre viața ei din India, în cadru a apărut celebrul actor Salman Khan. “Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare, de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște. Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost demult cu ei de Paște”, a spus Iulia.

Iulia VanturIulia Vântur a părut surprinsă când în cadru a apărut Salman Khan

“Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ”

Rămasă oarecum fără replică după intervenția actorului în cadru, la întrebările prezentatorilor Adela și Cove, Iulia a mai adăugat câteva detalii despre Salman Khan: “Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanță. El face o mulțime de lucruri, este un om conectat cu natura”. Actorul de la Bollywood intrase în cadru în momentul în care a venit să vadă dacă conexiunea este bună și dacă totul decurge bine. Apoi s-a retras. De remarcat că actorul purta barbă, fiind în continuare în doliu după nepotul său.

Vezi aici tot momentul de la PRO TV!

Sursa: click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com