Sandra Izbașa nu mai vrea să fie cetățean de onoare al orașului Bușteni. Ce i-a cerut primarului - RADIO FX NET

Sandra Izbașa nu mai vrea să fie cetățean de onoare al orașului Bușteni. Ce i-a cerut primarului

Sandra Izbașa renunță la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni. Campioana olimpică la gimnastică a solicitat să i se retragă titlul pe care l-a primit în 2014. Prin intermediul unei scrisori publice, pe care a postat-o pe o rețea de socializare, Sandra Izbașa a spus că nu mai vrea să fie cetățean de onoare al orașului Bușteni, și a și motivat această dorință.

De ce renunță Sandra Izbașa la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni

În scrisoarea publică, Sandra Izbașa se adresează primarului orașului Bușteni, îi spune acestuia că fostul edil din mandatul trecut i-a acordat titlul de cetățean de onoare, și că ea dorește să-i fie retras acest titlu.

Campioana olimpică la gimnastică a precizat că în spațiul public au apărut declarații și materiale de presă mincinoase conform cărora ea a dobândit sau că urmează să dobândească, prin prisma calității de cetățean de onoare, un teren cu suprafața de 500 MP pe raza localității, informație total neadevărată, susține sportiva.

Aleg să iau această decizie din respect față de istoria localității Bușteni și a cetățenilor de bună credință care au nevoie de un alt tip de promovare și dezvoltare a localității și comunității lor, de rezolvarea problemelor pe plan intern și repoziționarea pe harta turistică a României și a Europei prin prisma tuturor posibilităților pe care Bușteniul și locuitorii lui le pot oferi turiștilor care vor alege să îi viziteze dar și pentru a renunța la orice asociere de tip politic care a existat sau care va mai putea exista și care nu îmi face cinste în niciun fel, a anunțat Sandra Izbașa.

Mai mult decât atât, sportiva a spus că o deranjează asocierea imaginii ei cu numeroase campanii electorale la nivelul orașului Bușteni, fără ca ea să aibă apartenență sau implicare politică.

În cererea sa adresată primarului din Bușteni, Sandra Izbașa a mai spus că nu consideră că titlul de cetățean de onoare al orașului a adus sau va aduce, ei, comunității, sau orașului, vreun serviciu.

În încheiere, campioana a spus că promite că se va întoarce în Bușteni ori de câte ori va simți nevoia, dar în calitate de cetățean obișnuit, nu de cetățean de onoare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com