SĂRBĂTORI SĂRACE PENTRU MIHAI TRĂISTARIU. CE EFORTURI FACE, PENTRU A SUPRAVIEȚUI: „SĂ-MI VÂND MAȘINA, SĂ TRĂIESC?”

Vremurile în care succesul îl însoțea la orice pas au devenit o simplă amintire pentru Mihai Trăistariu, că artistul a ajuns la fundul sacului și cu greu se mai poate gândi la aroganțe. Cu toate acestea, din puținul lui, artistul își ajută frații să aibă un trai mai bun și nu se plânge deloc.

Mihai Trăistariu are un suflet mare și chiar dacă nu mai face bani ca înainte, artistul nu ezită să-și ajute frații, atunci când au nevoie.

Cu toate acestea, cântărețul se declară dezamăgit de faptul că cei dragi îl caută numai atunci când au nevoie de bani și, în felul acesta, și-a dat seama cine îi este, de fapt, frate cu adevărat, nu doar în acte.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars, despre fratele său, Vasile Trăistariu.

Mihai Trăistariu, confesiuni dureroase despre fratele său

După ce fratele lui i-a cerut bani în repetate rânduri, Mihai Trăistariu a ajuns să afle care mai este viața lui doar de pe rețelele de socializare.

„A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani. dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine”, ne-a dezvăluit artistul.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

„Eu nu am venituri decât din școala de muzică și din concerte. Amândouă sunt blocate și sunt foarte necăjit. Nu din cauza pandemiei că înțeleg că înțeleg că toată lumea are probleme. Dar dacă nu mă lași să fac ceva, tu Statul, atunci oferă-mi ceva la schimb.Nu șomaj tehnic de 1.500 de lei, că eu am cheltuieli de 6.000 de lei pe lună numai cu animalele. Deci la mine nu funcționează. Eu îmi plătesc doar utilitățile cu 15 milioane: telefonul și lumina, cablul, internetul. Mie îmi trebuie sume mai mari. Și atunci, eu ce mă fac? Să-mi vând casa, mașina ca să trăiesc?”, a recunoscut el, în exclusivitate, la Antena Stars.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com