Șarpe de 3 metri ascuns în raftul cu condimente ale unui magazin. Cum l-a surprins o tânără: „ Se uita drept în ochii mei”

O tânără de 25 de ani a avut parte de o “întâlnire” deloc plăcută la cumpărături! A găsit un șarpe de 3 metri la rafturile cu condimente ale unui supermarket. A surprins la fel de mult și curajul fetei, care a reușit să scape pe toată lumea de “clientul nedorit”.

a

Tânăra în vârstă de 25 de ani se afla la cumpărături într-un magazin când a văzut un șarpe de 3 metri care ieșea dintre rafturile de condiment ale unui supermarket.
Imaginile de groază au făcut deja înconjurul Internetului, devenind virale pe rețelele de socializare.

Șarpe de 3 metri ascuns în raftul cu condimente ale unui magazin

Tânăra de 25 de ani a povestit momentul în care a văzut un piton lung de 3 metri care ieșea dintre rafturi, pe când a trecut pe la raionul de condimente.
„Am întors capul și l-am văzut la 20 de centimetri de fața mea, uitându-se la mine”, a declarat Helaina Alati, pentru BBC.

Magazinul se află în nord-vestul orașului Sydney din Australia, într-o zonă de periferie, în apropierea unui loc cu multă vegetație. Întâmplarea face că tânăra care a făcut descoperirea șocantă pentru oricine să cunoască foarte multe lucruri despre șerpi. Mai mult, ea chiar a reușit să își dea seama că era vorba de un piton-diamant, un șarpe de dimensiuni mari, însă neveninos.

Cum a surprins șarpele: „ Se uita drept în ochii mei”

„Se uita drept în ochii mei, ca și cum mi-ar fi spus: Poți să mă scoți afară, te rog?”, a mărturisit Helaina.

Tânăra a filmat șarpele, apoi a alertat imediat personalul magazinului, pe care i-a anunțat și că îi va putea ajuta însă trebuie să meargă acasă pentru un sac special pentru șerpi. S-a întors mai apoi la magazin. Nu a fost nevoie decât să bată ușor șarpele pe coadă, moment în care pitonul a intrat singur în sac. Helaina a eliberat șarpele departe de zona locuită, în regiunea cu vegetație din jurul metropolei Sydney.

Norocul tuturor a făcut ca tânăra de 26 de ani să fie antrenată în salvarea reptilelor. Aceasta chiar a recunoscut că prietenii o numesc în glumă „fata șarpe”, făcând referire la o scenă din filmul Harry Potter.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com