Sasha, băiețelul căutat de aproape o lună în regiunea Kiev, a fost găsit mort: ”Îngerașul nostru este deja în Rai!”

Sasha, băiețelul de 4 ani care s-a pierdut pe 10 martie încercând să fugă din regiunea Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort. Anunțul trist a fost făcut de mama lui.

a
Sasha, băiețelul căutat de aproape o lună în regiunea Kiev, a fost găsit mort: ”Îngerașul nostru este deja în Rai!

Sasha, băiețelul de 4 ani, pierdut pe 10 martie încercând să fugă din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort. Sursa foto: Facebook

La începutul acestei săptămâni, autoritățile din Ucraina au anunțat că peste 160 de copii au fost uciși de la debutul invaziei forțelor ruse. Printre victime se află și un copilaș de 4 ani, dat dispărut de aproape o lună.

Sasha, băiețelul de 4 ani, pierdut pe 10 martie încercând să fugă din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort

Pe 10 martie, Sasha Zdanovich a dispărut împreună cu bunica sa, în timp ce încercau să fugă din Kiev. Din cauza situației tot mai grave din oraș, cei doi au încercat să fugă din zona Capitalei cu o barcă, însă aceasta s-a scufundat în Nipru.

În toată această perioadă, Anna Yakhno, mama copilului, a încercat disperată își găsească băiețelul, sperând că acesta este în viață.

Ea a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, rugându-se, în același timp, ca micuțul de care nu mai știe nimic de zile întregi să fie în viață.

”Și familia mea a devenit o victimă a acestui război sălbatic. Pe 10 martie, încercând să ne salvăm de la împușcături și de la foamea mortală pe teritoriul ocupat, apropiații mei au fost nevoiți să încerce să treacă canalul Kievului pe o barcă.

În cele 10 minute după ce ne-am pornit, legătura a fost pierdută. A doua zi a fost găsit cadavrul bunicii fiului meu și al unei alte pasagere de pe barcă. Soarta fiului meu și a celorlalți 5 pasageri ai navei este necunoscută.

Căutările sunt dificile, având în vedere că o bună parte din zona rezervorului de apă al Kievului este ocupată de trupele ruse. În multe zone locuite din apropiere sunt lupte. Copilul era singurul în vestă de salvare. Facem totul pentru a-l găsi pe băiețelul meu.

Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiul”, scria femeia pe pagina de Facebook, alături de mai multe fotografii cu Sasha, pe 23 martie.

”Nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost război. Trupele ruse au fost cele care au provocat răsturnarea bărcii. În ea erau opt oameni.

A fost găsită soacra mea, iar o altă femeie care era cu ei a fost descoperită a doua zi. Erau amândoi morți. Șase persoane, inclusiv Sasha, sunt căutate”, a scris ulterior mama micuțului.

Mesajul mamei îndurerate: ”Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai!”

Marți, 5 aprilie, speranțele Annei că fiul ei Sasha este în viață s-au năruit. Aceasta a postat un mesaj dureros pe pagina sa de socializare.

”Astăzi am găsit corpul lui Sasha. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere.

Datorită vouă, fiul meu m-a regăsit. Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai! Astăzi sufletul său și-a găsit liniștea”, a scris Anna Yakhno.

sursa: https://www.fanatik.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com