SCANDAL DE PROPORȚII ÎNTRE DOUĂ DINTRE CELE MAI IUBITE CONCURENTE DE LA „PUTEREA DRAGOSTEI”. AU FOST ARUNCATE CUVINTE GRELE. „ESTE O FRUSTRATĂ ȘI O TERMINATĂ”

Un scandal de proporții a pornit între două dintre favoritele publicului de la „Puterea Dragostei”. Andra Volos și Ella au un conflict ce a generat un adevărat război, iar cele două și-au aruncat cuvinte grele.

a

Se pare că disputa celor două a pornit de la Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei. Conflictul a izbucnit în momentul în care Ella s-a întâlnit cu Bogdan. Ella a postat pe contul ei de Instagram o fotografie făcută în Centrul Vechi din Capitală alături de fostul concurent, iar de aici a început totul. Deși Ella a explicat că a fost vorba despre o întâlnire întâmplătoare, nu de ceva planificat, Andra Volos nu s-a mai abținut și a izbucnit.

Conform unei înregistrări telefonice, cele două tinere și-au adus jigniri grave, iar de o împăcare nici nu poate să fie vorba.

„Lasă că ne întâlnim noi, Iancu de aia mi-a dat block. Mi-e milă că fugi tu!”, a spus nervoasă Andra.

Ella a ripostat imediat

„Haide, vino! Hai să ne întâlnim. Tu ești nesimţita rău și vai și amar de fundul tău”, a spus bruneta.

„Este o frustrată și o terminată”

După această ciocnire, Andra, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu nu s-a lăsat și a continuat seria de atacuri. A adus numeroase jigniri la adresa Ellei și promis că lucrurile nu se vor opri aici.

A venit momentul să vorbesc și să nu mai tac. De fiecare dată am zis că vreau să evit subiectul Ella Pocăita. Doamna Pocăită este foarte frustrată și își dorește să vorbesc despre ea. Cred că acum este foarte entuziasmată că îi pronunț numele. Mă abțin cu toată puterea să nu ajung la extreme și să nu ajung unde nu trebuie. Să nu mai iau haterii în seamă.

Nu vreau să-i dau valoare. Este o frustrată și o terminată. Eu sunt în stare să vorbesc eu, nu să pun pe altele să o atace. Eu dacă am ceva de spus, îi spun în față. De trei, patru luni o caut, nu a fost în stare să vină să ne vedem. De fiecare dată când am încercat să dau de ea…Vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat aseară”, a spus Andra Volos.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com