Scandal de proporții la nivel global! China este acuzată de terorism, după ce ar fi lansat în lume virusul ucigaș. A fost deschis un proces în care se cer daune uriașe

Un proces fără precedent a fost deschis pe numele guvernului chinez, în urma unei plângeri depuse de mai multe persoane juridice, care acuză lansarea unei arme de distrugere în masă, respectiv virusul mortal COVID-19.

Reclamanții, compuși din avocatul american Larry Klayman, grupul de avocatură Freedom Watch și compania Buzz Photos, cer despăgubiri record, în valoare de 20 de trilioane de euro autorităților chineze. Acuzațiile constau în proiectarea virusului SARS-COV2 ca fiind o armă biologică menită să distrugă masiv, potrivit bussinesstoday.in.

Tot reclamanții susțin că virusul ucigaș ar fi fost eliberat de Institutul de Virusologie Wuhan, arătând că această acțiune s-ar încadra fără probleme la terorism, mai ales că armele biologice ar fost scoase în afara legalității în anul 1925.

Grupul de avocatură și compania specializată în fotografie acuză statul chinez că este direct responsabilă de decesul a unui număr uriaș de oameni infectați. Ba mai mult, China este acuzată și de furnizarea virusului grupurilor teroriste, de păstrarea secretelor și de moartea cetățenilor americani.

Pentru a-și susține acuzațiile, reclamanții citează mai multe rapoarte media care demonstrează existența a unui singur laborator de microbiologie în China, respectiv cel din Wuhan, acesta gestionând viruși periculoși și avansați, precum noul coronavirus. În apărarea ei, China a legat apariția virusului cu apărarea națională.

sursa : spynews.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com