Scandal de zile mari în clinica Oanei Zăvoranu! Soțul ei ar fi agresat o fostă angajată

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă extrem de grea. Trăiește clipe de groază de când soțul ei a fost implicat într-un mare scandal, din cauza unei foste angajate. Femeia susține că ar fi fost agresată de Alex Ashraf, dar acesta susține că, de fapt, el ar fi fost cel păgubit și lovit.

a

Alex Ashraf neagă acuzațiile

Recent, a avut loc un scandal uriaș în clinica Oanei Zăvoranu, iar protagonistul este chiat Alex Ashraf. Se pare că o fostă angajată l-ar fi acuzat pe soțul divei de vătămare corporală. Acesta ar fi devenit agresiv când femeia și-ar fi cerut drepturile bănești, pe care nu le-ar fi primit nici până în acest moment.

Alex Ashraf a intervenit pentru a lămuri situația, susținând că, de fapt, el este victima și că nu a lovit pe nimeni. Soțul Oanei Zăvoranu subliniază faptul că el este cel care a apelat la autorități, pentru că i s-ar fi făcut o nedreptate și cineva încearcă să îi facă rău, deși el nu ar fi avut intenții rele față de nimeni.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai conflictuale și îndrăznețe femei din showbiz, dar se pare că de data aceasta nu a intervenit. Nu a făcut încă nicio declarație despre scandalul în care este implicat soțul ei, dar nu este timpul trecut și de mirat ar fi să nu se implice.

Soțul Oanei a mers la IML pentru că a fost agresat

Mai mult, soțul Oanei susține că el a fost cel agresat, motiv pentru care a mers la IML pentru a obține un certificat care să ateste acest lucru. Este dispus să facă orice pentru a-și dovedi nevinovăția și va face toate analizele necesare.

‘Este adevărat că este vorba despre o fostă angajată. Nu este adevărat că eu am abuzat-o pe această femeie. Eu am fost cel agresat, eu am sunat la 112, eu am dat declarații primul la poliție. Și eu am fost la IML, și eu sunt acum la Municipal și îmi fac tot felul de analize ca să dovedesc că eu am fost cel agresat, nu ea. Nu am bătut eu pe nimeni, din contră, eu am fost cel agresat.’, a spus Alex Ashraf pentru FANATIK.

Alex susține că femeia ar fi fost concediată tocmai din cauza faptului că a provocat o mulțime de probleme la locul de muncă. Pe lângă faptul că nu și-a făcut treaba și nu a mai venit la program, ar fi început chiar să își deranjeze colegii și să îi abuzeze, iar aceștia și-au sesizat patronii, pe Oana și Alex, care au luat măsuri numaidecât.

Alex mai susține și că femeia a devenit foarte agresivă și a sărit la gâtul lui, iar el nu s-a apărat pentru că nu a vrut să o lovească. Pentru a evita o situație neplăcută, a cerut ajutor de la oamenii legii, pentru a o liniști pe femeie.

‘Ea m-a ținut de lanț, m-a zgâriat pe gât, m-am împiedicat în tocul ușii, am mâna umflată. Acum sunt la ortoped, ca sa pot să îmi fac un RMN și apoi să mă duc la IML. Între timp, după ce a văzut că mi-a rupt lanțul, mi-a dat drumul, am pus mâna pe telefon, am sunat la 112, a venit un echipaj de Poliție, am explicat speța, am mers la Poliție, am făcut reclamație pe parte vătămată.’, a dezvăluit Alex Ashraf.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com