AD

ACTUALITATE

Scandal după câștigarea premiului Românii au talent de către Radu Palaniță

todaymai 30, 2020

Background
share close
AD
AD

Românii au talent și-a desemnat câștigătorul vineri seară în finala emisiunii. În premieră câștigătorii locurilor 3 și 2 au fost și ei premiați, și pe lângă cel premiul cel mare câștigat de Radu Palaniță, s-a oferit și clasicul premiu de originalitate.

Scandal după câștigărea premiului de Radu Palaniță

Din cauza faptului că Pro TV nu a putut orgniza din motive de siguranță și distanțare socială o finală Românii au talent, așa cum ne-am obișnuit, concurenții și-au înregistrat numerele de finală, iar telespectatorii au putut vota numărul preferat.

Fanii emisiunii, în special cei care-și doreau ca marele premiu să ajungă la Senia sau Mihai Țigareț, au acuzat Românii au talent că nu a fost transparent la numărul de votul și nu a oferit detalii despre procentul fiecărui câștigător.

De menționatca Pro TV nu a făcut publice rezultatele votului, iar formatul emisiunii nu cere acest lucru.

Mecanicul auto de 44 de ani din București a câștigat premiul de 120.000 de euro oferit de LIDL, sponsorul Românii au talent, fiind trimis direct în semifinale de Florin Călinescu prin Golden Buzz.

Interviu cu Radu Palaniță câștigătorul Românii au talent 2020
Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent

Tot fanii emisiunii au comentat pe rețelele sociale că faptul că Radu Palaniță nu s-a bucurat într-un anumit mod așteptat de telespectatorii Pro TV, i-a făcut să creadă că toți concurenții din finală știau dinainte cine sunt câștigătorii. De altfel au fost unele site-uri, precum impact.ro, care au dezvăluit câștigătorul înainte de a intra emisiunea în direct și a publica rezultatele voturilor.

Cum s-a putut vota la Românii au talent?

Votul a fost clasic ca și până acum chiar dacă finala emisiunii a fost organizată diferit din cauza stării de alertă. Fiecare concurent avea un număr alocat și acesta a putut fi votat prin SMS la 1264 (nu mai trimiteți mesaje, deoarece votul s-a închis) sau pe site-ul emisiunii.

Declarațiile juriului după ce Radu Palaniță a câștigat Românii au talent

Florin Călinescu l-a sfătuit pe Radu să-și continuie visul să studieze mai departe muzica, dar să nu-și lase nici meseria. „Radule o să te trezești zilele următoare, te văd ca un om cu picioarele pe pământ.”.

Extrem de discret și emoționant câștigătorul Românii au talent, Radu Palaniță n-a avut prea multe de spus ci doar le-a mulțumit celor care l-au votat și lui Florin Călinescu care l-a propulsat direct în semifinalele show-ului.

Andra: „Eu mă bucur din toată inima pentru Radu așa cum am simțit bucuria când Florin a apăsat Golden Buzz-ul, de aceea românii te-ai votat că le-ai transmis emoții.

Mihai Petre: Vreau să te felicit din toată inima, Românii au talent este despre oameni ca tine, îmi pari un tip modest, sincer și ismplu. Te felicit și mă minunez și eu.

Andi Moisescu: Radule te așteaptă  un viitor foarte frumos. O să vezi un public dezlănțuit.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com