SCANDAL ÎN BLĂGEȘTI! VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT, ÎNJURAȚI ȘI GONIȚI CU PIETRE DIN FAȚA PROPRIEI CASE: „DACĂ O PRIND DE DATA ASTA, CHIAR CĂ O TUND”

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au avut parte de un scandal ca la ușa cortului. Cei doi au venit în Blăgești alături de o echipă de filmare și, spre dezamăgirea tuturor telespectatorilor, bunicul Dumitru nu a avut deloc de spus cuvinte de laudă la adresa celor doi soți, ci din contră. A ignorat camerele video și i-a fugărit pe cei doi cu pietre, înjurându-i și jignindu-i. Mai mult, a atacat și cameramanii cu pietre.

a

Audiențele au fost din nou la cote maxime la Acces Direct! Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unui scandal-monstru ce a avut loc fix în fața casei lor din Blăgești. Cei doi au venit alături de o echipă de la Acces Direct, însă acest lucru nu prea i-a picat bine bunicului Dumitru, care a pornit o adevărată răfuială cu pietre și înjurături numai una și una.

Au vrut să-i facă fetiței lor o surpriză, de 1 iunie

Bătrânul nu s-a putut abține și i-a gonit cu pietre din fața casei și i-a strigat în gura mare Vulpiței că nu îi dă fetița înapoi, pentru că nu este în stare să aibă grijă de ea. În zadar au încercat cei doi soți din Blăgești să aplaneze conflictul, căci bunicul a fost pornit să nu lase deloc de la el și s-a comportat șocant în fața camerelor de filmat.

“Dacă o prind de data asta, chiar că o tund”, a strigat Dumitru Stegaru, socrul Vulpiței, în timp ce arunca spre ea și spre Viorel cu pietre, pe ulițele din Blăgești.

Se pare că motivul vizitei de la Blăgești a fost 1 iunie, Ziua Copilului. Vulpița și Viorel au cumpărat mai multe cadouri pentru micuța Maria și de-abia așteptau să o vadă. Cu toate acestea, prezența cameramanilor l-a enervat la culme pe bunicul Dumitru, cel care are grijă, împreună cu soacra Vulpiței, de fetița celor două vedete de la Acces Direct.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com